Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kavaklıdere Oto Fiat Fiorino Direksiyon Sertleşmesi

02 Temmuz 2024 15:36

2023 model benzin+LPG'li Fiat Fiorino aracımı 02.07.2024 tarihinde Fiat Kavaklıdere Yetkili Servisi'ne götürdüm. Götürme sebebim:
1- Aracımın virajda seyir halinde 2 defa direksiyonunun sertleşmesi (kilitlenme seviyesinde - kaza atlattım)
2- Aracım iki bin devirin altında iken şıkırdama sesinin gelmesi
3- 20 bin bakımı

1- Birinci şikayetim için aracımı virajda vites değiştirirken devrinin düşük olabileceği ve bu yüzden stop edebileceği, stop ettiği için direksiyonun sertleşebileceğini belirttiler. Stop eden aracın tekrar marşa basılarak çalıştırılması gerektiğini söylediğimde, o şekilde değil dendi. Nasıl olduğunu anlamadım açıkçası. Kısacası devirle ilgili bir problem olabileceğini ve bunu görmeleri gerektiği belirtildi. Fakat araç her zaman bu problemi yapmıyor. Nasıl gösterebilirim bilemedim. Bu şekilde kapatıldı bu konu.
2- İkinci şikayetim için yine aracın devirsizliğinden kaynaklandığı ve bu sesin normal olduğu, sorunun baskı bilyasından olabileceği ve ilerleyen zamanda ses artarsa bunun değiştirilmesi gerektiği belirtildi.
3- Bakım ile ilgili bir sıkıntı olmadı. Personel güler yüzlü davrandı.

Genel olarak bakıldığında başıma gelen durum çok tehlikeli ve bir çözüme kavuşmadı. Tehlikeli bir durum olduğu için söz konusu durumun çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

03 Temmuz 2024 09:19 (Şikayetten 17 saat sonra)

Bora sonuçtan hiç memnun değil

Kavaklıdere Oto Fiat Tarafından Mağdur Ediliyorum!

06 Temmuz 2025 20:09
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

MKA Otomotiv Fiat Özel Servis (Konya) Şikayeti

22 Temmuz 2024 22:17
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Elecars Galeri Başakşehir Fiat Egea 2020!

Büşra
20 Mart 2024 13:30

2023 Model Fiat Egea'da Sürekli Yağ Eksiltme Ve Servis İlgisizliği

08 Ekim 2025 17:43
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 14:11