Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 17:22

Yaklaşık 6 aydır manikür işlemine gidiyorum gayet temizler ve g***hanım güler yüzlü fakat bayramdan sonra tırnak uzmanları 2 sefer değişti ve şu an ellerim bu şekilde elimi suya sokamıyorum manikür yapıldığı iddia ediliyor gerçekten şaşkınlıklar içerisindeyim. İçeriye gidip sizce bu eller manikür yapılmış gibi mi diye sorduğumda bir sonra ki seansınızı başka uzman alsın bunu ödemenizden düşmeyelim dediler yarın bir etkinliğe katılacağım ve tırnak etlerim korkunç durumda ellerimin kuru olduğunu bu yüzden bu şekilde olduğunu söylediler pürüzsüz etlerim yoktu fakat bu derin yaralar gördüğünüz gibi güncel ve uzmanlarına güvendiğini söylediler. Sorunu anlatmaya çalıştığımda ismini bilmediğim kapalı hanımefendi bana gözlerini devirerek cevaplar veriyor bu saygısızlıktan dolayı bir daha asla tercih etmeyeceğim ve arkadaşlarıma önermeyeceğim bir yer her zaman iyi olmak zorunda değilsiniz. Aksi bir durum olduğunda ve bu belirtildiğinde de güler yüzlü olabilmelisiniz aksi halde samimi olmuyorsunuz.

Yorumlar (6)

Sümeyye
Sümeyye

Merhaba MK Paris conceptin damı müşterisiyim tüm işlemlerden yararlanıyorum. Çalışmalarından çok memnunum çok ilgililer teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim

Büşra
Büşra

Merhaba, bende MK Paris Concept de uzun yıllardır işlem yaptırıyorum. Eşim de manikür pedikür işlemlerinden yararlanıyor çok memnunuz teşekkür ederiz.

Bahar
Bahar

Kaşımı aldırmak için orada bekliyordum ve Kütahya'dan geliyorum MK Paris concepte herkes orada hanımefendiyle fazlasıyla ilgilendiler ama öyle bir konuşup kaşımı aldırmam için bana bile konuştu ama yaptırdığım işlemden çok çok fazla memnun kaldım kaştan sonra manikürümüde yaptırdım hatta gönül rahatlıkla gidebilirsiniz.

Aleyna

Kaşınızı aldırmanız için sizinle mi konuştum? Hayal görüyor olmalısınız :) bundan önce ki işlemlerden bende gayet memnundum fakat bu uzmandan memnun kalmadığımı ve gösterilen davranışı izah ediyorum fakat buraya olmayan şeyleri insanlara yazdırmayın lütfen

Tülin
Tülin

Merhabalar hanımefendiye orada işlem yapılırken bende kaşımı yaptırmak için aynı odadaydım merkezin bütün yetkilileri de oradaydı işlem sırasındayken hanımefendi bir şeyleri dile getirdiğinde yardımcı olmak adına bütün seçenekleri sundular kendim duydum kendisi nasıl gittiyse karşı tarafta o şekilde yaklaştı ben kendim dahil olmak üzere bütün çevreme ve aileme önerdiğim ve hepimizin gittiği bir merkez bütün yetkililere ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz :)

Aleyna

İçeriye giderek sizce bu tırnağa manikür yapılmış mı diye sordum sonrasında bana çözüm önerildiğini de belirttim fakat çözüm önerisi aşamasında göz devirmeleri görmezden gelemedim :) bundan önce ki işlemlerden de memnun olduğumu fakat bu uzmandan memnun olmadığımı ama hala uzmanı savunduklarını belirttim her şey iyi hoş benim bu tırnaklarım neden bu şekilde peki dürüst olmanızı tavsiye ederim :)

22 Haziran 2023 13:23
Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse

Yanlış Pedikür Sonrası İltihap Ve İlgisizlik

17 Haziran 2025 02:36