Bora sonuçtan hiç memnun değil

Gerçek Olmayan Mizuno Sitesi...

22 Ocak 2023 23:35

İnternette Mizuno outlet Türkiye olarak karşıma çıkan siteden alışveriş yaptım. Tahminimce köyü niyetli ve Mizuno Türkiye bu site ile ilgilenmiyor. Dolayısı ile insanları zarar görmesine yardım ediyor. Bu kadar büyük bir marka için çok kötü bir imaj. Uzun yıllardır ürünlerini kullandığım bu markadan artık bir şey almayı düşünmüyorum.

28 Temmuz 2023 13:13 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhaba Mizuno markasının Türkiye'deki T. resmi yetkili satıcısı www.mizunotr.com dur. Mizuno markasını kullanarak satış yapan diğer internet sitelerine itibar etmeyiniz

Bora
Bora
29 Temmuz 2023 09:06

Standart fakat bence yeterli bir cevap değil. Dünya üzerinde bu kadar büyük bir marka iseniz bu tür siteler ile de marka güvenilirliği adına savaşmanız gerekiyor. Ayrıca bahsettiğim yer sizin siteniz den daha inandırıcı. Keşke biraz araştırıp elinizden bir şeyler gelmesi için çabalarınız. 50 yaşındayım ve bildim bileli sizi tercih ederdim. Neyse sadece bir eski müşteri kaybettiniz. Sizin için bu görüş ile çok önemli olduğunu düşünmüyorum. İyi günler dilerim.

30 Temmuz 2023 13:26

Merhaba Bizim dışımızda internet üzerinden satış yapan internet siteleri hakkında adli süreçler başlatılmıştır.

Ahmet
Ahmet

Mizuno Türkiye outlet isminde bir site ile Mizuno firması nasıl ilgilensin. Bu tip sahte sitelerden yüzlerce var. İnternetten alışveriş ederken biraz araştırma yapmak gerekiyor.

Sinem
Sinem

Merhaba o siteden ben de alışveriş yaptım dün Aldıklarınız size ulaştı mı acaba? Yoksa ödeme yaptığınızla mı kaldınız?

Sude
Sude

Size ürün ulaştı mı yoksa sizde mağdur mu oldunuz?

Gülçin
23 Nisan 2025 23:17
Boyner'den Alınan Mizuno Ayakkabıda Defolu Ürün Ve Sağlık Sorunu
Emir sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2025 18:29

İade Talebim İçin Destek Alamıyorum