Miyo Life Güzellik Hizmetleri Ödenmeyen Hizmetin İcrasıyla Şaşkınlık!

04 Ocak 2024 15:30

Mylo Güzellik Merkezi Sefaköy şubesinden 2021 yılında bazı hizmetler satın aldım ve hepsini peşin ödedim. Daha sonra işim gereği başka bir şehre taşındım. En son aldığım hizmet paketini henüz ödememiştim, gelişen iş durumumu beyan ederek iptal istediğimi belirttim. Sözde kabul ettiler. Ancak 650 TL'lik hiç kullanmadığım hizmet için 2023 yılında 1600 TL icra geldi. İtiraz için zamanı kaçırmışım, ödemek zorunda kaldım. Bugün de yeni bir icra yazısı geldi. Faiz adı altında hem güzellik merkezine hem de avukata hakkında suç duyurusu yapacağım. Yeter artık, insanları yerine koymak gerek.

Teza
Teza

Merhaba aynı dertten bende muzdaribim Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum kazandım. Kazandığım parayı almak için icra takibi başlattım. Fakat tek sıkıntım firmanın vergi numarası ne de t. C. Kimlik numarası hiçbir evrakta yok size takip başlatmışlar gelen evrak üzerinde vergi numarası veya t. C. Kimlik numarası vardır. Benimle paylaşır mısınız?

Meryem
Meryem

Aynı durum şu an bizim de başımıza geldi. Bu bildiğiniz insan yanıltmak bizim de hukuki sürecimiz devam ediyor.

Güney sonuçtan hiç memnun değil

Nora Estetik ve Güzellik Merkezi Sefaköy'de Estetik Merkezinin Faiz Uygulamalarına Dair Şikayet

15 Ocak 2024 16:06

Hizmet Almadım, Borç Çıktı: 10 Yıllık Kabus