15 Ağustos 2023 23:43864

1,5 ay öncesinde bir dolap almak istedim. Ha bugün ha yarın derken bir hafta on gün kadar oyaladıktan sonra gecenin tam 12'sinde dolap montajı için yabancı uyruklu tuhaf görünümlü bir sürü adam gelip gece 12'de teslimat yapmak için ısrar ettiler. Gecenin 12'sinde güç bela kendilerini yolladıktan sonra firmanın sorumlusu olduğunu düşündüğüm ancak asla ürününün arkasında durmayan kişiye durumu şikayet ettikten sonra uygun bir vakitte teslimi yaparız vs diyerek güven verdi ama aldığım dolabın kapağında leke var, dolabın şeritlerinde kabarıklıklar var, montaj sırasında bu kabarıklıklar söylendi. Montajı yapanlar hallederiz yaparız deyip sonrasında bırakmışlar biz de ödeme vs yaparken atladık durumu, akşam 18'de yapılan montajdan sonra sabahına ilk aradığımda geliriz yaparız dendi, yine ha bugün ha yarın diye bir süre oyalandık tabi ki. Sonuç, bir sürü para verdiğim dolabı tamir etmeye kimsenin gelmediği gibi telefonlara bile bakmaya zahmet etmiyorlar. Alırken 2 yıl garanti veririz, sorun olursa arayın vs esnaflıkla ilgili nutuklar dinledim dolabı alalı neredeyse bir ay oldu. Çözüm yok asla alışveriş yapılacak bir yer değil.