Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
28 Ekim 2023 01:43

Gündüz Mion online mağazanızdan ekteki üründen sipariş verdim. Sipariş ettiğim üründe %50 indirim vardı. Gece baktım %60'a çıkmış fakat siparişim hazırlanıyor. Yazdığı için iptal edemedim. Hazırlık neyin hazırlığı zaten hazır ürünler. Kargoya verilmeden her türlü iptal seçeneğiniz olmalı. Resmen saat farkıyla 66 TL yanıltılmış hissettim kendimi.

Madem %60 indirim yapacaksınız niye tek seferde yapmayıp gece yarısı değiştirip müşterinizi soğutuyorsunuz? Kampanya tarih aralığınız belli ama yüzdeleriniz saat saat değişiyor mu? Tarih aralığı belliyse neye göre kime göre değişiyor? Migros Sanal ve hemen mağazanızdan sürekli alışveriş yaparım böyle bir şey yaşamadım. İlk kez Mion mağazanızdan alışveriş yaptım fakat bir daha yapmayacağım. Zırt pırt fiyat değiştiriyorsanız alıp alıp iadeyle mi uğraşacağız?

Hiç anlamadım. Kozmetik mağazanızın sistemini? Hepsiburada ya da Trendyol gibi pazar yeri tarzı bir marka olsanız anlarım Mion adı altında tek satıcı olarak farklı marka ürün satıyorsunuz. Bu sebeple üründeki fiyat farkını ya iade edin ya da siparişimi yola çıkmadan iptal edin.

profile profile
29 Ekim 2023 11:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili size destek olabilmemiz için bizimle sipariş numaranızı paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş Kurumsal İletişim

29 Ekim 2023 19:20

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Mion Hazırlanıyor Denilen Siparişim İptal Edildi, İndirim Hakkım Kayboldu!

Gizem

04 Kasım 2023 12:58

Simge
05 Ekim 2023 16:16
migros-urun-iademi-yatirmiyor-1.pdf
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Mion Alışveriş Sorunu

Aslı