Alev sonuçtan hiç memnun değil

Migros Markası Mion Piyasaya Kalitesiz Bir Giriş Yaptı

19 Eylül 2023 11:16

Migros sanal market markaları altında yeni başlayan Mion isimli kozmetik marketinden alışveriş yaptım. Sözüm ona 24 saat içinde kargoya verilecekti. Bu kendi taahhütleriydi ki zaten reklamları da bu yönde.

Aradan üç gün geçmesine rağmen ürünlerin gelmesini bırakın kargoya bile verilmedi. Gerçekten özellikle bu tür büyük marketlerin markalarını lekelemek uğruna neden yapamayacakları hizmetleri belirtip insanlara gereksiz beklentilere sokuyorlar hiç anlamıyorum.

Bugüne kadar yapmış olduğunuz markanın hiç değeri yok mu size güvenip Migros markasına güvenip altınızda açıdan kozmetik marketten alışveriş yapıyoruz ve büyük hayal kırıklığına uğruyoruz.

Her alanda bulunmak zorunda değilsiniz sadece başarılı olduğunuz alanlarda kalıp işinizi yapsanız çok daha iyi olacak.

profile profile
19 Eylül 2023 11:30 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

28 Eylül 2023 09:43

Asla alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. 24 saatte kargo yazmışlar koskocaman ana sayfalarına; ancak kargonun gönderilme süresi on gün... Ayrıca müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyorsunuz çünkü yok. Migros kanalını kullanıyorsunuz onların da konuyla ilgili hiçbir fikri yok mağaza size dönüş yapacak diyor asla geri dönüş yapmıyorlar.

12 Ekim 2023 12:35

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili size destek olabilmemiz için bizimle sipariş numaranızı paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş Kurumsal İletişim

Batuhan
Batuhan

Sözüm onadan başka bir kelime öğren, cidden şikayetlerini okurken utandık ve kahkaha ata ata okuduk. Her şeyin en ucuzunu ve altını alıp 100/100 hizmet bekleyen adam

Sülbiye
18 Haziran 2025 10:45
Migros Mion'da Siparişim Günlerdir Hazırlanamıyor!

Burcu
20 Eylül 2023 11:48
Sevdagül sonuçtan hiç memnun değil

Sevdagül
06 Kasım 2023 20:27
Mion Migros Sanal Marketten Yanlış Ürün Geldi!
Mion Migros Sanal Marketten Yanlış Ürün Geldi!