Şule sonuçtan çok memnun

İade İşleminde Zorluk Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

02 Aralık 2024 14:21
Şule'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Cuma günü almış olduğum ürünü yine aynı Vadi İstanbul Miniso şubesine saat 10.00-10.30 gibi giderek beden olmadığından iade etmek istedim. Kasadaki hanımefendi bana "Hiç işlem olmadığını ve henüz sabahın körü ( bu kelimeyle ve üstüne basarak) olduğunu iadeyi yapıp yapamayacağından emin olmadığını söyledi. Bende "Sabahın köründe iade yapmıyor musunuz? " dedim ima ederek fakat herhangi bir kelime düzeltmesi yapmadı. Kasadan baktı ve işlem olmadığı için yapamadığını gün içinde tekrar uğramam gerektiğini, AVM'yi dolaşabileceğim tavsiye etti. Sağ olsun. Bende işten izin alarak geldiğimi söyledim ve çözemeden geri döndüm. Yardımcı olunmadı. Cuma günü aynı hanımefendi ile satın alırken de sorun yaşadık, kapanışa 5-10 dakika vardı kasada soru soruyoruz cevap vermiyor, diğer çalışanlara telaşlı telaşlı kapanışla alakalı bir şeyler söylüyor koşturuyor. Madem her müşterinizin sorununu çözemeyeceksiniz sabahın köründe açmayın bir zahmet.

03 Aralık 2024 15:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Aralık 2024 08:47
04 Aralık 2024 15:15
05 Aralık 2024 14:15
07 Aralık 2024 19:28

Cuma günü 14.14de WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Ürünü attım fişide sonra atacağımı belirttim hiçbir dönüş olmadı, fişi bugün ilettim. Vadi İstanbul hafta sonu son derece kalabalık bir AVM. Mecburi olarak sayenizde 2. Kez bugün gittim. Evime zaten uzak bir AVM. Kaç saatim sayenizde trafikte geçti. Bana sadece eziyetti yapılan başka hiçbir şey değil. Gittim kendi çabalarımla iademi yaptım.

10 Aralık 2024 11:09
10 Aralık 2024 11:09
16 Aralık 2024 10:54

Değerli Müşterimiz, Süreçle ilgili başka herhangi bir sorunuz ya da desteğe ihtiyaç duyduğunuz bir konu var mıdır? Sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Miniso Müşteri Hizmetleri Ekibi

16 Aralık 2024 10:54

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizin çözüme kavuşmuş olması nedeniyle, şikayetinizi kaldırmanızı ve/veya çözüldü olarak işaretlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Miniso Müşteri Hizmetleri Ekibi

18 Aralık 2024 13:13

Kendi çabalarımla çözdüğüm bir iade süreci için neden şikayetimi kaldırayım anlayamadım? Böyle bir durumda müşterinize en azından bir hediye, hediye çeki vs gibi telafi yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Yazmış olduğunuz şeyler benim çektiğim trafiği ne yazık ki bastıramıyor. Şikayetimin kalmasının benim açımdan bir sakıncası yok, burada kalabilir. Teşekkürler.

23 Aralık 2024 12:56

Teşekkürler

Yanlış Etiket Fiyatı Ve Mağaza Müdürünün Kaba Davranışı

Gülay
30 Ekim 11:23
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Vadi İstanbul Mudo Mağduriyeti

17 Ocak 22:20
Neslihan sonuçtan memnun

Neslihan
25 Temmuz 2024 14:06
"Vadi mağazası sorunun çözüme ulaşmasını sağlamıştır. Müşteri hizmetlerinden görüşme sağladığım daha önceki şikayetimde belirttiğim kadın kişiler için şikayetim devam etmektedir."
Mudo Vadi Mağaza Hatası Yüzünden İade Yapmıyor
TrustBuy Güven Skoru