Milli Piyango Hesap Kapama İşlemi

Milli Piyango Hesap Kapama İşlemi
01 Şubat 2024 15:38

2023 Aralık ayında yılbaşı çekilişi için Milli Piyango sitesine üye oldum.  Ancak bilet almaktan da sonrasında vazgeçtim. Hesabımı kapatmak için siteye hesap bilgilerim ile giriş yaptım. Yönlendirmeler sonucunda çok basit olabilecek bir kapatmayı imkansız ve güvenilmez bir hale getiriyorlar. Hesap kapamak için IBAN numarasını ve t. C. Kimlik numarasını yazmamayı zorunlu yapılmış...! Neden? Ve niçin? Ben IBAN bilgimi girmek zorunda değilim! Basit bir şekilde, hesap kapatma nedeni diye sorulan alana nedenimi yazdıktan sonra kaydet butonu aktif hale gelmeli ancak gelmiyor. Kalıcı olarak kapatılmak istenen bir hesaptan neden IBAN bilgisi alınmak isteniyor? Bir an önce bu durumun kolaylaştırılması ve hesabımın IBAN girilmeden kapatılmasını talep ediyorum . Aksi halde bu şikayetimi CİMER'e bildireceğim.

02 Şubat 2024 19:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bizimle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi müşteri destek hattımızdan iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Omur sonuçtan memnun

12 Mayıs 2024 23:13
"Arayan yetkili hanımefendi sağ olsun hesabı geçici olarak açtı ve içerideki paramı transfer edebilme imkanı verdi. Çok teşekkürler ediyorum kendisine. Keşke en baştan daha sorumlu bir kurumsal yaklaşım sergilense ve bu şikayete hiç gerek kalmasaydı."
Kasım sonuçtan çok memnun

19 Aralık 2023 13:28
"Şikayetimin sonunda sorun giderilmiştir, IBAN girişi yapılmış olup Milli Piyango çalışanlarına ve şikayet var ekibine teşekkür ediyorum"

27 Aralık 2023 19:45
Hatice sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2025 23:14
"Çok kısa sürede şikayetimin çözümü sağlandı teşekkür ederim ilgililere ve temsilci yetkilisine."