Ceyhun sonuçtan çok memnun

Milli Piyango Çarkın Hızı Ve İkramiye Adaletsizliği

10 Kasım 2024 06:42
Ceyhun'un Teşekkür Mesajı
“Vatandaş temsilcisi. Gereken konuları Ayrıntılı bir şekilde Aydınlattı. Kendisine teşekkürler ediyorum”

Milli Piyango online. 1 ay içerisinde belli aralıklarla 3 bin tl bakiye yatırdım. Servet adası oyununu oynuyorum. Şans dedim, oynamaya devam ettim. Oyunda şunu fark ettim: kare içerisindeki ikramiyeye göre emoji topluyorum. Alt tarafta dönen Çark, karenin içerisindeki emojinin ikramiyesine göre tur atıyor.

Çark sürekli aynı hızda dönmüyor. Emojinin ikramiyesine göre Çark tur atıyor. Büyük ikramiye gelecekse mesela Çark ona hızlı dönüyor. Emoji sayısına düşük ikramiye ise Çark ona göre 2 tık kayıyor, verdiği ikramiye en düşük ikramiyeler.

10 Kasım 2024 08:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

“Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi”

Ceyhun
10 Kasım 2024 16:50

Ahmet

Size katılıyorum. Sistem, kare içinde ikramiye vermek için sıkıştığında hemen ek satır açıyor ki farklı renk emoji gelmesini sağlıyor ve en düşük adetli emojiyi seçiyor.

Milli Piyango Servet Adası Oyununun Sorunlu Çark Mekanizması

08 Ocak 05:36