Milli Eğitim Bakanlığı Naklim Cuma Günü Onaylanmadı

Milli Eğitim Bakanlığı Naklim Cuma Günü Onaylanmadı
14 Eylül 2024 14:31

Arkadaşlar 11. sınıfım ve eski okuluma dönmeye çalışıyorum. Pazartesi nakil verdim ve normalde dün (Cuma) açıklanması lazımdı. Çoğu kişinin de onaylanmış hatta fakat benim Cumartesi olmasına rağmen başvurunuz devam ediyor diyor. Kontenjan 6, ben 1. sıradayım. Sizce ne yapmam lazım ve acil o okuluma dönmem lazım. Lütfen yardımcı olun.

19 Eylül 2024 18:13

İki haftadır eski okuluma dönmeye çalışıyorum fakat başvurum e okulda gözükmesine rağmen okulu aradığımda başvurun sistemde gözükmüyor onaylayamıyoruz diyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz acil eski okuluma dönmem lazım. Yarın cuma sonuçlar açıklanıyor 6 kontenjan var 2. Sıradayım ama ben sistemde gözükmediğim için onaylanmayabilir.

15 Eylül 2024 07:36

11. Sınıfım eski okuluma geri dönmeye çalışıyorum okul LGS puanıyla alıyor kontenjan 6 ben 1. Sıradayım normalde cuma onaylanması gerekirken pazar oldu hala başvurunuz devam ediyor diyor yani ne onaylandı ne reddedildi. Anlamadım daha ne kadar bekleyeceğiz, haftaya cuma mı açıklanacak? Benim acil eski okuluma dönmem lazım, sizce başvuruyu silip tekrar mi başvurayım yoksa cumayı mı bekleyeyim? Bilgisi olan yazarsa sevinirim çok zor durumda kaldım.

Yorumlar (5)

Tekin
Tekin

Benimde aynı sekil oldu şu an nakil açılmış yaptım 5 kontenjan var 2. Sıradayım ne zaman onaylanır?

Ömer
Ömer

Tam olarak hangi tarihlerde açılacak nakiller biliyor musunuz?

Pazartesi açılacak sanırım

Fatma
Fatma

Lgsde puan baştan hesaplanacağından hem nakil onaylanmıyor hem de nakil yapılmıyor ya yarın boş kontenjan belli olacak baştan yapacaksın ya da cuma günü belli olacak diyorlar Yanıtla

Semanur

Peki sence napayım cumayı mi bekleyeyim yoksa yarın baştan mi yapayım

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Nakil Başvurum Onaylanmadı

30 Eylül 2023 08:08