Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sınıfa Annesi İstemiyoruz

26 Aralık 2023 11:06

Ankara Yunus Emre İlkokulu'nda hâlâ 'sınıf annesi' gibi bir uygulamanın devam ettiğini görmekteyim. Her gün sınıfa girerek her konuya müdahale ediyorlar ve öğretmenin yerine geçiyor gibi bir izlenim uyandırıyorlar. Bu durumdan oldukça rahatsızım. Sınıf anneliği uygulamasının yasaklandığını biliyorum; ancak bu okulda hâlâ sürdürülüyor. Lütfen bu konuyla ilgilenilmesini rica ediyorum.

08 Ocak 2024 17:39

Ankara Yenimahalle Yunus Emre ilk Okulunda halen sınıf annesi uygulaması devam etmekte yasakladı ama buna uyan yok müdür lede konuşuldu sınıf annesi öğretmene yardım ediyor diyor eskiden böyle bir uygulama yoktu çok rahatsız edici çünkü kendisini öğretmenin yerine koyuyor gruplaşma yapıyor Veli'nin sürekli sınıfa çıkması yasak olmasına rağmen kendisi sürekli sınıfa çıkıyor çocuklara müdahale ediyor. Lütfen ilgilenin rica ediyorum.

26 Aralık 2023 11:46

Ankara Yenimahalle Yunus Emre ilkokulu sınıf annesi uygulaması devam ediyor her gün sınıfa çıkıyor ve buna kimse bir şey demiyor istek leri devam ediyor öğretmenden daha çok her şeye karışıyor resmen öğretmenlik yapıyor sınıfta yasak olmasına rağmen ve buna kimse hiçbir şey demiyor ilgilenin lütfen

13 Şubat 2024 21:03

12 Aralık 2023 10:50