Millenicom 10 Haneli Abone Numaramı Öğrenemiyorum.

Millenicom 10 Haneli Abone Numaramı Öğrenemiyorum.
27 Ocak 2024 13:30

Ben de Millenicom müşterisiyim. İnternet sağlayıcımı değiştireceğim. Fakat 10 haneli hizmet numaramı öğrenemiyorum 17-18-88 ile başlayan fakat ne WhatsApp hattından ne de faturadan öğrenilmiyor. Karşımda bir yetkili bulamıyorum. Her şeyi WhatsApp'a bağlamışlar çözüm yok. Verdikleri 7 haneli müşteri numarası 17-18-88 ile başlamadığı için geçiş yapamıyorum. Temsilcilerde bize ulaşmıyor.

Berat
Berat

Öncelikle Millenicom online işlemlere giriş yapıp kullandığınız e posta adresini kontrol edin yoksa yenisini yazıp bilgileri güncelleyin daha sonra 0850 333 0 333 numarasını arayın fatura bilgileri için 1 tuşlayın dediğinde tuşlayın dinledikten sonra fatura kopyası için 5i tuşlayın dediğinde tuşlayın faturanız sistemde kayıtlı e posta adresinize gelecektir. Dosyayı indirip sol altta yazan 10 haneli numaradan hizmet numarasına ulaşabilirsiniz.

Mahmut
Mahmut

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ben BTK'ye şikayet ettikten sonra müşteri hizmetleri tarafıma ulaştı ve kayıtlı olan cep numarama 88 ile başlayan xdsl numaramı attılar. Normalde Online işlemlerde ödenmiş faturaların pdfsini indirip görüntülediğimde hiçbir türlü 88 ile başlayan numarayı göremedim. Sadece 7 haneli müşteri numarası veya Kontrat no yazıyordu. Neyse ki hallettim.

08 Nisan 2024 02:30

Beytullah
23 Ocak 2024 21:18
Ata sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 17:07

Millenicom Kategorileri