Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

MIEKO Hifree G1 Scoter

MIEKO Hifree G1 Scoter
04 Mayıs 2024 21:08

Hifree g1 model scoter aldık. Scoter elimize ulaştı, kitapçığını okuyarak kurulumunu yaptık. Fakat ürünü çalıştırmadık. Prosedürleri uygulamamıza rağmen ürün çalışmıyor. Mieko yetkili firmayı aradım telefonu açan yok, sosyal medya hesaplarından yazdım cevap veren yok. Ürün ne olacak muhatap bulamıyorum. Bundan sonra ürünü tercih edecek arkadaşlar bunu dikkate alsın.

06 Mayıs 2024 12:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba. Yaşadığınız problemin en etkili şekilde çözümlenmesi adına iletişim bilgilerinizi bizlere www.mieko.com.tr web sitemiz üzerindeki Canlı Destek bölümünden iletmenizi rica ederiz.

06 Mayıs 2024 18:03

Mieko resmi sitesi müşteri hizmetleri ile görüştüm. Yarın aranacağım söylendi. Bekliyorum.

08 Mayıs 2024 14:37

Mieko yetkili servisi cihazı kendilerine göndermem gerektiğini söyledi, ilgisiz kalmadılar bugün ürünü kargolayacağım, ürün hakkında tekrar yazacağım.

25 Mayıs 2024 11:27

Cihazı garantiye gönderdim. Şikayetlerimi belirttim, cihaz içerisine yazılı bir kağıt koydum. Cihazın 2 arızası vardı. Sadece birini yaptılar, diğer arıza aynı şekilde geri geldi, buna ek olarak ön tekerlek dönmeme sorunu vardı. 1 haftadır servisi arıyorum geri dönüş yapacağız diyorlar kimsenin geriye döndüğü yok. Sadece oyalıyorlar. Müşteri ilişkileri 0. Ürüne 25 bin tl verdim 2 metre kullanamadım 1 aydır. Üründen soğuttunuz. Para iadesi istiyorum başka hiçbir şey kabul etmiyorum.

Timur
30 Ocak 2024 11:22
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
15 Şubat 2024 00:02

MIEKO Hifree G1 Bluetooth Çalışmıyor

İsmail
24 Mayıs 2024 18:00

Cihan
13 Mart 2024 10:49
MIEKO MİEKO'dan Aldığım Ürüne Ulaşamıyorum.

Serhad
07 Nisan 2024 19:08