Mahsun sonuçtan çok memnun

Midas Bir Dolar Altında Hisse Aldım Geri Çektim Benden 130 Dolar Kesti

17 Şubat 2024 21:18

Yanlışlıkla bir Amerikan hissesi aldım; bir doların altındaydı. 480 dolar yatırdım, geri çekmek istedim. Geri çektiğimde 370 dolar alabildim, çok param kesildi. Bu büyük bir mağduriyet. Bu mağduriyeti kim giderecek? Yeniyim Midas'ta, arkadaşlarım önerdi ama şimdi ben, para yatırmadan zarara uğradım. Lütfen yardımcı olun.

12 Mart 2024 17:34

Midas müşteri hizmetleri ile bir görüşme yaptık daha önce benden kesilen 1 doların altında yanlışlıkla bir alım yaptım benden 130$ kesildi beni arayarak hal edileceğini iadesi yapılacak diye söz verildi ama hala geri dönen olmadı beni kandırdılar bu mahduryet kim çözecek

12 Mart 2024 16:26

19 Şubat 2024 09:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Telefon görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

15 Nisan 2024 21:06

Midas. I şikayet ettim benden 130 dolar komisyon kesintisi yaşandı diye beni aradılar şikayetimi kaldıramamı istediler haldırdığım takdirde benden kesilen komisyon iadesi için çalışma yapılarak geri verilecek sizi en kısa zamanda arayıp hal edilecek 1 aydan fazla oldu halla mahduryetimi karşılayan arayan yok

Metin sonuçtan çok memnun

Metin
21 Aralık 2023 22:33
"Teşekkürler Midas"

Düşük Fiyatlı Hisselerde Yüksek Komisyon Kesintisi Nedeniyle Mağduriyet

Ahmet
29 Nisan 2025 22:22
Düşük Fiyatlı Hisselerde Yüksek Komisyon Kesintisi Nedeniyle Mağduriyet
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Midas'ın Kaybettirdiği Para!

Cumhur