Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Microsoft Hesabım Hacklendi, Destek Alamıyorum

12 Kasım 2024 16:50

Dün Microsoft Hotmail hesabımın hacklendiğini fark ettim ve bazı uygulamalarımdan bir şeyler çalındı. Microsoft'un da şifremi değiştirmeme izin vermediği için ve üstüne bir de hiçbir destek birimiyle iletişime geçmek için bir yol olmadığı için sadece hesabımın hacklenmesini izledim. Şifreyi değiştireceğim telefona kod gönderiyorum, gelmiyor. Başka cihazlardan denedim, olmadı. Wi-Fi kapattım, veri ile denedim, olmadı. Microsoft'un müşteri memnuniyeti şu anda 0. Hesabımı kurtardım diyemem çünkü sadece şifreyi değiştirebildim. Telefona Authenticator uygulaması yükledim ama saatlerce kod alamadım. Uygulamaya giriş yaptığında 3 seçenek belirliyor: Birincisi yine uygulamayı istiyor, ikincisi yine uygulama istiyor, üçüncü seçenek telefon numarası istiyor. Bu kadar saçma! Ama şu anda da bu hesabım üzerinde ne varsa başka maile aktarıp hesabı sileceğim. Eğer herhangi bir para kaybım olsaydı, Microsoft'u dava ederdim.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 12:17

Hotmail Hesabına Erişimde Doğrulama Kodu Sorunu Ve Destek Talebi

07 Eylül 2025 17:00
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Çalınan Hotmail Hesabım İçin Destek Alamıyorum: Hesabım Başkası Tarafından Kullanılıyor

25 Eylül 2025 15:41
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Microsoft Authenticator İle Erişim Sorunu

Gökhan