MHRS Bilkent Şehir Hastanesi Sistem Arıza Nedeniyle Randevu Sorunu

27 Ağustos 2024 07:11

MHRS'den aldığım randevuya gittim, fakat Ankara şehir hastanesinin ogün sabah tan itibaren sistemi tamamen kapanmış ve bu sorun Benin randevu saatim 10.30 da halen devam ediyordu. Kimliğini aldıklarında ellerinde işlem bekleyen en az 50 kisinin kimliği daha var. Ve 3 saattir herkes beklemekteydi. Hamile olduğun için ne zaman çözüleceğini bilmediğimiz bu sorun için bütün beklesem muayene olup olamayacağını bilmeden beklenmeyeceğine göre hastaneden çıktım. Ertesi gün için yeni bir randevu aldım sistem otomatik olarak iptal ediyor.
Mağdur olan vatandaş ikinci kez mağdur ediliyor. Bu sistem sorununu Umarım çözersiniz. Alo 182 yi aradım şu anda hatta 10 dakikadır bekliyorum. Belki bir yardim edecek operatör insan kişisine bağlanabilmek umuduyla
...
Artık sabir taşı yetmiyor ülkemizdeki sistemsizlik ve sorunlara dayanmak için. Hamile halimle uğraştığımız şeye bak. Sonuç göstermek için uğraş dur...
Böyle durumlarda yani sistem arıza olmuş ben ne yapabilirim ile ilgili ile farklı bir yol olmalı bu yolun var mı bilmiyorum varsa da bir yerde bilgilendirmesi vs izlenecek yol yazmalı.

22 Mayıs 2024 00:15
MHRS Randevu Gittiğim Halde Gitmemiş. Olarak Gözüküyor
İrem sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 11:02

MHRS Den Çocuk Nörolojisi Randevu Alamıyorum

18 Ocak 2024 11:05
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

MHRS Randevum Gerekçesiz Şekilde İptal Edildi, Mağdur Oldum

03 Mayıs 2025 08:41