Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Zs Ev Kullanıcı Deneyimi Direksiyon Sorunu Ve Servis Memnuniyetsizliği

24 Eylül 2024 09:50

1 senedir mg zs ev kullanıyorum. 2 ayrı şikayetim var. 20 senedir araba kullanıyorum, 1 yıllık aracın direksiyonunun soyulduğunu ilk defa görüyorum. Kalitenin bu kadar düşük olduğunu maalesef görmemiştim.

2. Olarak arabamı servise götürdüm. Hidrolik sıvısını değiştirip 6000 civarı bir para alındı. Direksiyon kutusundan ses geldiğini söyledim, maalesef yağladık, 1 gün bakalım bulabiliriz gibi bir söylemde bulundular.

Hafta sonu tespit edemiyoruz gibi yorumlarda bulunuldu. Aracın yağmur sileceğinin kenarındaki plastikte de aşınma gördüm.

24 Eylül 2024 10:50 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2024 09:52

Hala çözüm olmadı arayan soran yok

09 Ekim 2024 15:32

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

17 Ekim 2024 16:25

Servise götürdüm direksiyonu gösterdim servis yetkilisi de garantiden değişmesi gerektiğini söyledi ancak garanti bir süredir bekletiyor dönüş yapmıyor

Reşat sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg İzmir Servisleri Fahiş Fiyat

22 Haziran 2024 11:20
MG Türkiye Mg İzmir Servisleri Fahiş Fiyat
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

MG Firmasından Şikayetçiyim

27 Ocak 2025 16:57
Sönmez sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 16:25
sifir-aracta-bitmeyen-arizalar-ve-yetersiz-servis-destegi-3.jpg