Reşat sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 11:20

MG ZS EV marka aracım var. İzmir'de oturuyorum. MG'nin İzmir'de iki tane servisi var. İkisini de aradım; biri 6700, diğeri 7900 fiyat verdi. 40.000 bakımına şoktayım. Aynı zamanda Opel dizel aracım var, yine bu serisi, yine garantili, yine servise götürdüm. Bir gün serviste kaldı. 40.000 bakımına götürdüm ve 6500 lira para ödedim. Aynı zamanda Zoe, kardeşimin aracı var, o da servise götürdü; 1700-1800 lira para verdi. Neden İzmir'de sadece 2 adet servisi var diye mi böyle pahalı, yoksa satıncaya kadar mı merak ediyorum. Siz yetkililerin bu konuda bir çözüm üreteceğine inanıyorum. En son sırf bu yüzden Citroen marka aracımı satmıştım. 18 yıl önce sadece İzmir'de bir servisi vardı ve çok çok güzel serviste fiyatını istediği gibi yansıtıyordu. Onun için sizden ricam bu sorunu acilen çözmeniz.

13 Temmuz 2024 18:11

Evet merhabalar sevgili yetkililer bugün arabamı servise götürdüm sabah 8.30'da gelirseniz onu da çıkarsınız diye bana bir şey söylediler sağ olsunlar tam 8.30'da servisteydim 10 15 dakika bekledikten sonra arkadaşlar beni hemen aldı 10 gibi arabamı almamı beklerken 11.45'te arabamı alabildim arabanın bakımdan çıkmış halinin resimleri var ekte evet tam çıkarken arkadaş dedi isterseniz aracınızı da yıkayalım zamanımız varsa ama ben yaklaşık fatura kesilme süreci 20 25 dakikayı bekledim 20-25 dakika bekledikten sonra gelen bu soru bence çok yanlış bir soru tabii ki 20-25 dakika bekleyip 2 saat söyledikleri sürenin üstüne geçtikten sonra ben bir 1 saat 45 dakika daha bekleyecek zamanım yok sizlerin zamanı değersiz olabilirim ama benim zamanım değerli bilgilerinize sunuyorum teşekkür ederim

Ek
22 Haziran 2024 11:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

27 Haziran 2024 13:40

Bir çözümlemeniz var mı nasıl yapalım İzmir'de yaşamamıza rağmen farklı bir ilçede mi fiyat soralım götürelim yoksa bekleyelim mi böyle

29 Haziran 2024 17:42

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

02 Temmuz 2024 09:33

Halen net bilgi veren yok

10 Temmuz 2024 12:44
mg-turkiye-mg-izmir-servisleri-fahis-fiyat-5.jpg
mg-turkiye-mg-izmir-servisleri-fahis-fiyat-4.jpg
mg-turkiye-mg-izmir-servisleri-fahis-fiyat-3.jpg
mg-turkiye-mg-izmir-servisleri-fahis-fiyat-2.jpg

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Zs Ev Kullanıcı Deneyimi Direksiyon Sorunu Ve Servis Memnuniyetsizliği

24 Eylül 2024 09:50

27 Mayıs 2025 10:44
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Ücretinde Farklılık Ve Haksız Ekstra Ücret Alınması

24 Temmuz 2025 12:21