Mg Türkiye Yeni Hs Hibrit Şikayeti

15 Aralık 2024 22:0413.923

Yeni mg hs hibrit araç aldım. İkinci haftasında tüm arıza göstergeleri yandı. Serviste güncelleme yapıldı. Arıza aynen tekrarladı. Tekrar baktılar, merkezle görüşüp kalibrasyon yaptılar bir hafta kullanmadan tekrar arıza verdi. Servise bıraktım sonuç bekliyorum.

Mersin servisi çok ilgilendi, ilgileniyor da. Ancak sorun çözülmüyor. Umarım çözerler ya da araç ayıplı ise yasal süreci başlatacağım. Değişim istiyorum aynı model ile.

1 Destek
16 Aralık 2024 08:32 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

18 Aralık 2024 09:01

Umarım çözülür. Bekliyorum sonucu. Teşekkürler.

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

MG Türkiye Mg Hs Aracımın Turbo Şarj Arızası Giderilemiyor 5 Ay Oldu Pişman Oldum

Nurcan

Aracım MG HS modeli, 2. haftadan beri yani 500 km'den beri uğraştığım motor arızası sürecinden epey yıprandık. Turbo şar...

1 Destek

Sıfır Araçta Bitmeyen Arıza Kabusu

Nihat

MG HS sıfır araç aldım. Aracı aldıktan üç ay sonra arıza vermeye başladı. Bir türlü arızasını çözemiyorlar. Odabaşı Diya...

Tümünü Gör
Mg Türkiye HS Luxury Hüsranı!

Mg Türkiye HSLuxury Hüsranı!

Hacer
Mg Türkiye Şeritte Tutma Desteği Kullanılamaz!

Mg TürkiyeŞeritte Tutma Desteği Kullanılamaz!

Dursun
Mg Türkiye Hava -5, Buğulanma Ve Buzlanma Sorunu!

Mg Türkiye Hava-5, Buğulanma Ve Buzlanma Sorunu!

Cüneyt
Mg Türkiye Garanti Kapsamındaki Aracımın Emniyet Kemeri Problemi!

Mg TürkiyeGaranti Kapsamındaki Aracımın Emniyet Kemeri Problemi!

Uğur
Mg Hs Plug Ayna Problemi