Nazım sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Hs ÖTV Muafiyeti Aldatmacası

27 Eylül 2024 00:41

ÖTV muafiyeti ile mg hs Luxury 2024 model araç satın aldım. Bayi beni aradı ve bayi indirimiyle modelin vergi muafiyeti ile alınabileceğini söyleyerek bayiye davet ettiler. 20.000 TL kapora verdik. Anlaşma sağlandı, devamında vekâlet verdim. Altın bozdurdum, var olan aracımı sattım ve bütün parayı gönderdim. Parayı gönderdiğim gün Luxury paketin ÖTV muafiyeti kapsamına alınamayacağını söylediler. Şu an benim maddi manevi zararımı nasıl karşılayacaklar, hiçbir cevap yok. Her türlü yargı yoluna gideceğim.

27 Eylül 2024 09:32 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

29 Eylül 2024 16:16

Dönüş sağladılar proforma faturayı istediler, mail ile attım ama bir sonuç çıkmadı, Doğan trendin bu ayıbını düzeltmesini ivedilikle istiyorum. Resmen bizi zaman, maddi ve manevi yönden zarara uğrattılar, ya bu aracı bize verin fatura edildiği gibi ya da zararımızı karşılayın. İnsanların umutlarıyla oynamayın, tüm hukuki haklarımızı kullanacağız

29 Eylül 2024 16:19

Ekte proforma fatura

03 Ekim 2024 10:21

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

03 Ekim 2024 19:46

Neyin bilgilendirilmesi yapıldı bana bu fatura verilip ödemenin tümünü alan firma beni mağdur etti, girdiğim masrafların en azından vekalet masrafının ödenmesini talep ediyorum. Ötv indirimi ile satışı olmuyorsa bayiniz neden bana satış yapmaya çalıştı bunun faturasını neden bize kesiyorsunuz. Bunun hesabını bayinize sorun. Onları bilgilendirin

MG Türkiye Mg ÖTV İndirimli Araç Alımı

26 Eylül 2024 15:05

27 Aralık 2024 14:53
Emrah sonuçtan memnun

04 Nisan 2024 16:50
"Biraz gergin geçen 2-3 günün ardından aracıma kavuştum. Koşuyolu bayii satış temsilcisi Hilal hanıma teşekkür ediyorum."
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Van Suzuki Vita Bayi

Tugay
06 Temmuz 2023 14:26
Van Suzuki Vita Bayi
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
08 Mart 2024 02:01