Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Fiyat Tutarsızlığı Ve Yanlış Bilgilendirme

31 Temmuz 2023 01:27

Mg diyarbakir odabaşı otomotiv hs araç için 3 gün içinde 3 farklı fiyat. Farklı bilgilendirmeler. İkinci gün verilen fiyat ve şartlar ilk gün söylenseydi aracı almıştım... Ve ellerinde araç olduğu söylenmişti ilk gün. Fakat fiyat yüksek ve takas desteği olmadığı söylenmişti. 3 gün ise daha yüksek fiyat verildi. Ve aynı kişi tarafından. Resmen dalga geçer gibi bana yanlış bilgilendirme yapılmış size dendi. Bu yanlış bilgiyi veren kişide aynı kişi. Benim aracı almama resmen engel oldular.

15 Eylül 2023 17:31

Hiçbir şeyi incelemeye aldığınız yok umrunuzda değil... Nasıl bir markasınız bukadarını hiçbir marka yapmamıştır. En azından adamlar açık açık söylüyor araba yok fazla paran varsa var... Sizin çalışanlarınız resmen dalga geçiyorlar... Paramızla rezil oluyoruz iste dedikleri bu... Asil rezil bence mg Türkiye... Bu markayı kime aldiricaz kime tavsiye edeceğiz bu durumda. Bunu bırakın. Markayı karalamya bile başladık. Çünkü hakedio kalitesi ne olursa olsun. Reziller. İste... Ne alırım ne aldırırım yüzlerce insana... Ha sizin umrunuzdamı mg Türkiye. Tabii ki değil... Allah'ınızdan bulun Umarım satış matis yapamazssiniz insanları gelin alin arabamızı diye yalvarırsınız bir gün.

31 Temmuz 2023 08:45 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

19 Eylül 2023 14:01

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya 444 27 64 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

MG Türkiye Diyarbakir Mg Odabaşı Haksızlığı

03 Temmuz 2024 17:13