Disk Sorunu Ve Garanti Reddi

Mg Hs Luxury disk sorunu
Bugün, bir süredir devam eden ve 100 km üzeri hızda frene basınca meydana gelen, disklerden kaynaklı titreme ile ilgili Coşkunlar Bodrum servisine kayıt açtırdım.
Araç 27,000 km'de, balatalar sağlam ama diskler çizik dolu.
Tabii ki gelen yanıt: garanti reddi.
53 yaşına geldim, sıfır arabada balatadan önce değiştirmem gereken diskle karşılaşıyorum. Bunu Mg'nin garantiden değiştirmesi gerekli.
Balatadan önce disk mi değişir?

22 Ekim 2024 17:52

Mg Hs Luxry 34fzl819 Bugün bir süredir devam eden 100km üzeri frene basınca meydana gelen disklerden kaynaklı titreme ile ilgili Coşkunlar Bodrum servisine kayıt açtırdım. Araç 27000km balatalar sağlam ama diskler çizik dolu tabii ki gelen yanıt garanti Red 53 yaşına geldim sıfır arabada balatadan önce değiştirmem gereken diskle karşılaşıyorum Bunu Mg nin garantiden değişmesi gerekli. Balatadan önce disk mi değişir Lütfen sorunumun giderilmesini rica ediyorum

1 Destek
23 Ekim 2024 08:32 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

25 Ekim 2024 05:36

Cevap Red 💥

2 Kasım 2024 04:15

Mg pişmanlık Araç Türkiye piyasasına gireli 3 yıl olmuş piyasada ne disk var ne balata Servisin eline kalmışsın

Fren Diskleri Ve Garanti Sorunu

Yılmaz
20 Aralık 2024 18:1416.125

Bugün MG ZS Comfort aracımı Gaziantep Tugay Otomotive 15,000 km ilk bakımına götürdüm. Servisteki beyefendi bakımda yapı...

1 Destek

Mg Hs Sorunu

Omer

2023 model hs aldım 15 bin bakıma götürdüğümde ani frenlerde titreme yaptığını söyleyerek kontrol edilmesini istedim ve ...

Tümünü Gör
Mg Türkiye HS Luxury Hüsranı!

Mg Türkiye HS LuxuryHüsranı!

Hacer
Mg Türkiye Şeritte Tutma Desteği Kullanılamaz!

Mg Türkiye ŞeritteTutma Desteği Kullanılamaz!

Dursun
Mg Türkiye Hava -5, Buğulanma Ve Buzlanma Sorunu!

Mg Türkiye Hava -5,Buğulanma Ve Buzlanma Sorunu!

Cüneyt
Mg Türkiye Garanti Kapsamındaki Aracımın Emniyet Kemeri Problemi!

Mg Türkiye GarantiKapsamındaki Aracımın Emniyet Kemeri Problemi!

Uğur
Mg Hs Plug Ayna Problemi