Emin sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 10:00

Öncelikle mexc piyasaya müdahale ediyor diyerek söze başlamak istiyorum. Özellikle hacmi düşük coinlerde bir fiyata ilk siz emir girseniz ve o fiyatta onlarca al sat yapılsa dahi size hiçbir etkisi olmuyor. Ancak piyasa şöyle bir dalgalandığında baktınız emriniz işleme alınmış ve hatta zarardasınız! Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde ne hikmetse ya bağlantı kopuyor ya da öyle bir şey oluyor! Sunacağım kanıtları incelemenizi rica ederim. Zarar etmek istiyorsanız mexc tam size göre!

Görseli özetlemem gerekirse sizlere durumu kanıtlamak adına 23:41 geçe 476 ve 278 fiyatlardan bir adet long ve 1 adet short emri girdim. Dikkat etin sadece 1 adet yani 0.9 adet şeklinde emir giremem en az limit 1 adet ve benim girdiğim fiyatlarda hiç emir yoktu. En azından long emri olarak o fiyata sadece ben emir girmiştim diyebilirim. Daha sonra aradan tam bir saat geçmesine ve verdiğim fiyatlarda işlemler yapılmasına rağmen bana hiçbir etkisi olmadı! Yükleyebilirsem video da yükleyeceğim.

profile profile
24 Temmuz 2023 13:19 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Temmuz 2023 13:28

Benim bahsettiğim coin fiyatı ( örneğin )480 e çıktı, 450 den verdiğim short işlemi gerçekleşmedi değil! Ben diyorum ki 450 den short emri girdim ve o fiyattan sadece ben girdim. Grafiğe baktığımda en az 10 adet 450 fiyatından long emri açılmış. E sadece ben short emri girdim 450 fiyatından? Nasıl oluyor bu durum? Benim emrim gerçekleşmiyorsa 450 den long girenlerin emri nerede? Kimden alım yapıyor bu kişiler? Borsada 2 günlük bilgisi olan bir kişi dahi şu anlattığım konuları anlar ancak siz işi kıvırıyorsunuz! Kaç kere bu sebepten likit oldum! En azından mantıklı bir açıklama da sunsaydınız ve bu süreci düzeltseydiniz şikayetimi geri çekebilirdim. Ancak bunların hiç birisi olmadığından dolayı şikayetimi tüm kanıtlarımla beraber daha fazla yayacağım! Değerli mexc kullanıcıları sunmuş olduğum kanıtları ve bu kanıtlara rağmen verilmiş olan cevabın ne kadar vahim olduğunu gözlerinizle görmektesiniz. Karar sizlerindir.

Erdinç
Erdinç

Aynen katılıyorum. Benim de defalarca başıma gelen bir durum. İlk ben emir verdiğim halde benim emrim işleme alınmıyor...

Eren
Eren

Katılmak

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Risk Kontrolü Adı Altında Kısıtlama

Adem