Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Güven Sorunu

Mexc Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Güven Sorunu
13 Nisan 2024 20:49

Mex borsasına güvenerek para yatırdım her türlü hile mevcut. 'coin' diye listelenenler, talep fazla olursa delist ediliyor. Ben iki coin aldım; 'lend' ve 'bondbid'. İlk başta 100 milyon arz olduklarını söylediler. Sonra 2 katrilyon arz olduklarını iddia ettiler.

Daha sonra 18 sıfır sildiler. İki coin için de 100 milyon dolar yatırsak bile, değerleri 1 dolara düşüyor. Tekrar alım yapsak, yine aynı şekilde 1 dolara geriliyor.

29 Nisan 2024 23:27

Sahte coin satıyor lend ve bid ve birçok coin aldım büyük borsalarda yoktu hepside sürekli düştü ama az değil bir ay içinde bin dolarlık aldığım coin 1 dolara düştü tekrar aldım yine düştü hep aldım ortalama düşürmek için sürekli arz basıp satıyorlarmış ben 100 milyon arz biliyordum sonra öğrendim 2tirilyon dediler çok düşünce tekrar sordum 200katrilyon dediler iş işten geçmişti 18sıfır eklediler bütün paramı gasp ettiler ona göre başkaları zarar görmesin diye yazıyorum bunları kendileri çıkarıyor istediği kadar arz basıp satıyorlar en son delist oldu hepsi ekran kaydı atıyorum

27 Nisan 2024 07:38

Şikayet yayınlanmıyor mex den aldığım iki tane coin binlerce kat düştü 500 bin param 50 TL'ye düştü tekrar aldım 18sıfır eklediler şimdi delist uyarısı verdiler normalde alım satım var ama benim ekranımda alıcı yok gösterip bir haftadır sadece satış emirleri bekliyor satış bile yapamıyorum

27 Nisan 2024 05:04

Coinler satılmıyor iki coin aldım lend ve bid diye ikisi de binlerce kat düşmesine rağmen şimdi satılmıyor alıcı hiç yok 18sıfır eklediler 500bin param 50 TL ye düştü tekrar aldım çok düştü diye şu an delist uyarısı verdiler benim coinlerimde satış koymuşlar galiba alıcı hiç yok satamıyorumda gitti bütün param

26 Nisan 2024 12:46

Mex sürekli coin listeleyip proje gibi satıyor bunları kendileri yapıyor yüksekten satıp düştükçe arz basıp sınırsız satıyor resimleri atıyorum 18sıfır eklediler 100 binim 1 kuruşa düştü en son delist oluyor bir harf değiştirip yine listeliyorlar paranız kalmaz

25 Nisan 2024 19:27

Aldığım coinleri arzı 100milyondan 200katrilyona çıktı 18sıfır eklediler 100bin tl 1kuruşa düştü 1 TL bile değil almayın

25 Nisan 2024 16:54

Bid diye coin aldım 18sıfır eklediler 100 binim 1 TL'ye düştü coinin arzı Maximum 100 milyon diye tanıttılar her düştüğünde aldım sürekli arz basıp satıyorlar resimleri bakın

25 Nisan 2024 08:54

Bu borsanın ne olduğunu yayınlayın Allah rızası için sınırsız arz basıp satıyorlar küçük yatırımcının bütün parasını alıyorlar 100milyon azr deyip 200katrilyon ne yahu 100 binim 8sıfır eklediler 1 TLye düştü tekrar aldım yine aynı 18sıfır eklediler bid ve lend coin diye aldım hala basıyorlar şimdi delist oluyor gitti paramın hepsi

mexc-musteri-memnuniyetsizligi-ve-guven-sorunu-6.jpg
mexc-musteri-memnuniyetsizligi-ve-guven-sorunu-5.jpg
mexc-musteri-memnuniyetsizligi-ve-guven-sorunu-4.jpg
23 Nisan 2024 20:03

Mex borsasından iki tane coin aldım 18sıfır eklediler 100 binim 1 TL'ye düştü tekrar aldım yine 2 TL kaldı geçen ay delist uyarısı verdiler delist olmadı tekrar arz basıp satılar dahada düştü tekrar aldım ve yine delist olacak diyorlar

22 Nisan 2024 14:16

Param hepsi gitti o kadar hile var ki

22 Nisan 2024 14:14

Mex borsasından başka güvenilir borsada listeli olmayan coin almayın paranız çöpe gidiyor sürekli arzı arttırıp en son delist ediyorlar 18sıfır eklediler iki tane coin aldım 500 binim 5 TL'ye düştü tekrar aldım yine aynı En son delist ediyorlar başka borsada olmuyor zaten bunlar olsa da zincir desteklemiyor iki borsada olsa da

22 Nisan 2024 07:35

Lend ve bid diye iki coin aldım arz maksimum 100 milyon diye tanıttılar sonra 100 milyara sonra 2katrilyona sonra 200katrilyona çıktı 18 sıfır eklediler geçen ay 30 gün sonra delist olabilir dediler dahada düştü sonra delist olmadı şimdi yine 30 gün sonra delist olacak diye gösteriyorlar ben her kademeden az az almama rağmen 100 bin tl param 1 TL'ye düştü tekrar aldım 100 bin yine 2 TL kaldı tekrar aldım insanları mağdur ediyor bu borsa paranız gider

mexc-musteri-memnuniyetsizligi-ve-guven-sorunu-4.jpg
20 Nisan 2024 19:14

Biz listeleriz proje sahibi sürekli arz arttırabilir diye cevap alıyorum 100 milyon Maximum arzı 2 katrilyona sonra 200katrilyona şimdi tekrar basmışlar sayamadım 18sıfır eklediler böyle bir şey olamaz ben yıllardır borsadayım bu ne demek

20 Nisan 2024 15:45

Sınırsız arz basıp satma bid diye coin aldım 100 milyon Maximum arzı diye tanıttılar 2 katrilyona sonra 200 katrilyona yeni tekrar basmışlar sayamadım ne kadar fotolarını atıyorum 18 sıfır eklediler 100 binim 1 TL'ye düştü tekrar aldım yine 1 TL'ye düştü tekrar aldım yine aynı tekrar aldım yine aynı

20 Nisan 2024 15:39

Mex borsası sınırsız arz basıp millete satıyor bu borsayı kapattırın milleti kandırıp parası alıyor bondbid coin arzı Maximum 100 milyon diye satıp şimdi her hafta bin kat daha basıp satıyorlar resimleri bakın atıyorum yazık günah istediği kadar basabilir coin sahibi diye cevap veriyorlar 100 bin tl param 1 TL'ye düştü tekrar aldım yine 1 TL'ye düştü tekrar aldım yine aynı tekrar aldım yine aynı bu borsa filan değil güvenip para yatırmayın

19 Nisan 2024 21:52

Mex borsası her gün onlarca coin listeliyorlar bu coinleri yüksekten satıp düşünce arz basıp oradan da satıp en son delist ediyorlar bir harf değiştirip başka isimle tekrar listeliyor alanların parası çöpe gidiyor daha hiç eski yerinin yarısına bile yükseleni görmedim bakın resim attım 100 binim 1 TL'ye düştü oradan 100 bin daha aldım yine 1 TL'ye yine aldım tam 18 sıfır eklediler ve alım yok hala satışa bakın

19 Nisan 2024 21:34

Mex borsası günlük onlarca coin listeliyorlar bu coinleri yüksekten satıp düşünce arz basıp en son delist edip bir harf değiştirip başka isimle tekrar listeliyor alanların parası çöpe gidiyor bu coinleri kendileri veya kendi adamları üretiyor zaten benim aldığım bondbid ve lend coin 18 sıfır eklediler 100 binim 1 TL'ye düştü tekrar aldım yine 1 TL'ye düştü sakın paranızı çöpe atın buraya vermeyin kaldıraç zaten istedikleri yerde lik ediyorlar 1 kaldıraç isterse yükseldikçe ekleme yap size adil fiyat diyorlar fiyatb40 d lust olmak için 30 olsa bile eklemem var benim fiyat 20 bile olmadan 40 da delist ediyor

19 Nisan 2024 08:55

Bondbid ve lend coin 100 milyon arz deyip 2 katrilyona sonra sınırsız arz basıp küçük yatırımcıyı dolandırıp coin sahibi ile görüş deyip soyan borsa bunlar kaldıraçda istediği gibi lik ediyor her türlü hile var bunlarda bilmeyen anlayamıyor milyar dolar yatır hepsini sıfıra düşürür sakın para yatırmayın onların listelediği bütün coinler kendi ürettikleri tepeden satıp dahada alırsan arz basıp en son alan olursa delist ediyor kazanma şansı şans bile yok sakınbulaşmayın

13 Nisan 2024 22:29 (Şikayetten 1 saat sonra)
14 Nisan 2024 04:34

0000000000000000bu kadar sıfır silmiş coin hala aşağı yukarı gidebilir diyorlar cevaba bak hep aşağı gidiyor yukarı gitmez çünkü sınırsız arz basıp insanlara buralardan daha satacaksınız 16 sıfır düşmüş sadece 6sıfır çıksın bakalım görelim birazda aldığınızdan verin

19 Nisan 2024 09:00

Sizin borsanız nerede sahibi kim bu soygunu yapanı bulacağım borç para bulup arayacağım hırsızlar sizi coin sahibini bul diyorlar sınırsız arz basıp sattıran siz değil misiniz o zaman bende çıkarayım coin dünyayı sınırsız soyayım cahilmi kandırıyorsunuz siz sorumlu mantıklı cevap veren bile yok

19 Nisan 2024 09:15
19 Nisan 2024 09:18

Siz kendiniz çıkarıyorsunuz bu coinleri ne projesi sınırsız arz basıp sattırmanız için o paranın yüzde 99 unu alsanız bile yapmaz hiçbir borsa dolandırıcısınız siz

19 Nisan 2024 12:15
19 Nisan 2024 12:27

18 tane sıfır silen bondbid token sorarım size 100milyon dolarlık alsak bile 8 sıfır silince 1 dolar paramız kalıyor oradan 100 milyon dolarlık daha alsak yine 1 dolar kalıyor en son delist oluyor şimdi siz coin sahibine istediğin kadar arz baş sat serbestmi diyorsunuz i zaman siz tam dolandırıcısınız lend coinde aynı şekilde bir borsa buna müsaade etmez ama borsa diyorum siz sahtekarsınız benim zararım param ne kadar giderse onun yüz katı size zarar vermeden bunu bırakmam satmıycamda bitsin param bulacağım bu borsanın sahibini

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
16 Şubat 2024 20:31
Mexc Borsasında Listelenen Coinlerde Sorun

Şehmus
27 Ekim 2024 19:03

Mexc Uçan Paralar Batık Paralar

Veli
21 Nisan 2024 11:50
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Kazanç Elde Edemedim!

Hakan
30 Nisan 2024 19:17
Mexc Kazanç Elde Edemedim!
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Yatırımlarımın Eriyişi Ve Mağduriyetim

Erkan