25 Nisan 2024 01:09

23 Nisan Salı günü saat 15.00'te Tekirdağ için biletim vardı ve evime yakın olan M1A-B metrosunu kullanarak otogara gitmek istedim. Saat 14.30'da Bayrampaşa-Maltepe durağından metroya bindim; ancak metronun kapısında bir problem oluştu ve yaklaşık 10 dakika süreyle kapanması için uğraşıldı. Kapı kapatıldıktan sonra bir durak ilerledik ve yine aynı sorunu yaşadık. Bu sefer 10-15 dakika uğraşıp sorunu çözemeyince, 'Aracı boşaltın, depoya gidecek.' denildi. Ancak kapısı kapanmadığı için metronun gitmesi için de 5-10 dakika civarında bekledik. Gittikten sonra gelen metroya binip otogara vardığımda, maksimum 10 dakika sürecek yolculuğum yaklaşık 35-45 dakika arasında sürmüş ve saat 15.10-15.15 gibi otogara varmış olup otobüsümü kaçırmama neden olmuştur. Bunun üzerine beyaz masaya olayı ilettiğimde, bir öğrenci olarak mağdur olduğumu ve bu durumun beni zor durumda bıraktığını anlatmama rağmen, cevap olarak dünya genelindeki (%95) ve İstanbul'daki (%99) metro seferi gerçekleşme yüzdesini benimle paylaştılar. Fakat bu %1'lik ihtimal dahi olsa, yaşadığım mağduriyetin değişmediğini ve en kısa sürede bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

26 Nisan 2024 20:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminizi 1-60179619226 numarası ile kayıt altına alarak ekibimizle paylaştık. Sistemde kayıtlı iletişim bilgilerinize başvuru takip ve güvenlik kodu iletilecektir. Başvuru sonucunuzu takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Emir
Emir
06 Mayıs 2024 09:29

Yani 26 Nisan gününden 6 Mayıs gününe kadar işleme alıp sonra aynı cevabı vermek size yakışırdı tebrik ederim başarılarınız devamını dilerim umarım söylediğiniz oranın üstüne çıkar %100 sefer gerçekleştirdiğiniz günleri görürüz.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
25 Haziran 2025 01:53

M5 Metro Şikayetim

24 Ekim 2025 22:59

04 Ağustos 2023 19:17
Derya sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 09:58

Gece Metro Seferlerinde Yetersiz Koordinasyon Ve Aktarma Sorunu