26 Kasım 2023 17:41

Metro Market Adana şubesinden 3 adet 400-600 gram arasında çipura balığı aldım. Toplamda 1596 gram tuttu. Fileto olarak temizlendikten sonra eve gelip balıkları açtığımda, hepsinin aşırı derecede temizlendiğini gördüm; sadece derileri kalmıştı ve tarttığımda toplamda 800 gram geldi. Daha önceden bu kadar fazla fireyle karşılaşmamıştım. Balık reyonunda hazır temizlenmiş filetolar da bulunuyordu ve hiçbiri bu kadar derinden temizlenmemişti. Bu durumdan dolayı mağdur olduğumu düşünüyorum ve Metro Market Adana şubesinin balık reyonundan şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum.

27 Kasım 2023 10:20 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız problemden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizinle en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Teşekkürler.

28 Kasım 2023 11:04

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz numaradan size birkaç defa ulaşmaya çalıştık fakat başarılı olamadık. Konu hakkında talebiniz ilgili birime iletilmiş olup gerekli aksiyonlar alınacaktır. Teşekkürler.

Alpaslan sonuçtan memnun

09 Şubat 2024 18:16
"İlgili birim sürat ile geri dönüşü yapıldı ve mağduriyet giderildi. Teşekkürler..."

30 Eylül 2023 13:36

02 Ekim 2023 10:52
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Balık Reyonunda Ayıklama Sorunu

25 Ocak 2025 14:20