Metka Hukuk (SMS) Tal Uzlaştırma (03129050257 )

24 Eylül 2024 16:41

24.09.2024 tarihinde 15:40 de 0312 9050257 numarasından 'uzlaşma ve arabuluculuk dosyanız tahkim merkezimize iletilmiştir. Mağdur olmamak için arayın' şeklinde bir mesaj geldi. Bu site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajla karşı karşıya kaldım. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum ve bu kişilere en kısa sürede cezai yaptırım uygulanmalıdır. Ben de kesinlikle kabul etmiyorum.

Ahmet
Ahmet

01.10.2024 tarihinde 13:00 de 0312 9050257 numarasından 'uzlaşma ve arabuluculuk dosyanız tahkim merkezimize iletilmiştir. Mağdur olmamak için arayın' şeklinde bir mesaj geldi. Bu site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajla karşı karşıya kaldım. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum ve bu kişilere en kısa sürede cezai yaptırım uygulanmalıdır. Ben de kesinlikle kabul etmiyorum.

24 Eylül 2024 13:27
Metka Hukuk (SMS) Tal Uzlaşmadan Gelen SMS