Metamask Mining Pool Parayı Bloke Etme

17 Mayıs 2023 20:03

Metamask cüzdanımda mining pool adlı uygulamadan Metamask tarafından 10 ETH hediye edildi ancak daha sonra bunu çekebilmek için benden 4816 USD talep edildi. Bu tutarı yatırdım tam bitti derken hesapta 34000 USD oldu. Şimdi de benden yaklaşık 7000 USD talep ediliyor. Yatırdığım ana paramı istiyorum.

18 Mayıs 2023 19:51

Aynı olay benimde başıma geldi benden de 7000 USD talep ediliyor içerideki yatırdığım ana paramı da vermiyorlar

profile profile profile

Yorumlar (10)

İbrahim

Ali paranı geri alabildin mi ve seni o uygulamaya kim yönlendirdi

İbrahim

Ali hiç yardımcı olmuyorsun yazdıklarıma sadece Almanya'dan WP üzerinden yazdılar diyorsun biraz detay ver 😄

Ali

WP Almanya dan geldi çok kazandırıyor falan diye

İbrahim

Kız hesabı idi kesin diye düşünüyorum numarasını paylaşa bilir misin aralarına harfler koyarak, nasıl o sana yazdı yanlışlık oldu diye sonra muhabbet esnasında bu uygulamayı söyledi, bana öyle yapmışlardı ben güvenemeyip girmedim gerçi şimdi paranı alabilmek için 180 gün bekle diyorlar çok uzun bir süre inşallah geri alabilirsin

Ali

WP dan geldi Almanyadam yazdılar çok kazandırıyor diye

Barış

Güncel durum nedir? Bir de bu mining pool işine nasıl girdiniz WP den mi yazdılar size?

Hakan

Bana da 180 gün bekleme süresi var dediler. Yatırdığım parayı geri alamıyorum. Sizin dediğiniz aynı muhabbetler benim de başıma geldi. Ne yapacağız arkadaşlar?

Ali

Tam senin dediğin gibi oldu İbrahim bey ama bizim aklımız yetmedi maalesef ile uyandığımızda çok geç kaldık

İbrahim

Barış bana da yazdılar ilk önce İngiltere numarasından yanlışlıkla oldu diye sonra muhabbet edince Almanya numarası verdi bu benim şahsi numaram diye konuşmaya devam ettik sonra mining pool u gösterdi bana çok getirisi var diye güvenemedim girmedim muhabbet devam ettikçe ara ara yönlendirmeye çalışıyor buradaki şikayetleri yolladım ona bende olmuyor gibisinden konuştu sonrada muhabbet bitti yazmıyor artık 😄

Barış

Merhaba güncel durum nedir?

Metamask Cüzdan Uygulamasında Sürekli Ek Ödeme Talepleri Ve Para Blokesi

Mazlum