31 Ağustos 2024 13:23

Messlog uygulaması tam bir fiyasko. Uygulamayı yükledim, 3 dakika sonra aboneliği iptal ettim, parayı direkt alıyorlar ama uygulama yanıt vermiyor. Resmen insanlarla alay ediyorsunuz. Uygulamayı yüklüyorsun, çalışmıyor. Parayı keserken direkt kesiyorsunuz. Paramın iadesini istiyorum.

31 Ağustos 2024 13:14

Messlog uygulamasını yükledim, 3 dakika sonra aboneliği iptal ettim, parayı direkt alıyorlar ama uygulama yanıt vermiyor, yani hem çalışmıyor hem de faturana o ücreti yansıtıyor. Parayı keserken direkt kesiyorlar. Uygulama hem çalışmıyor hem de bu saatten sonra çalışıp çalışmaması benim fikrimi etkilemeyecek. Ben uygulamaya aboneliğimi tüketici haklarım gereği cayma sürem dahilinde iptal ettirdim, paramı geri istiyorum. Bakiniz; 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir.

Esra
31 Ağustos 2024 13:07

Uygulama hem çalışmıyor hem de bu saatten sonra çalışıp çalışmaması benim fikrimi etkilemeyecek, ben uygulamaya aboneliğimi tüketici haklarım gereği cayma sürem dahilinde iptal ettirdim, paramı geri istiyorum. Bakiniz; 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir.

Derya

Ücret iadesini yaptılar mi a acaba? Bende şu an aynı sizin gibi mağdur oldum 5 dakika içinde üyeliğimi bitirdim hesabımdan para çekildi çok mağdurum

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Messlog Uygulaması Açılmıyor Ücret İadesi İstiyorum

Filiz
30 Ağustos 2024 21:30
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Messlog Uygulaması Para Çekti, İade Yapılmıyor Ve Uygulama Çalışmıyor

Aylin