Dogsis

• Videolu

Dogsis Uygulama Çalışmıyor

Umit
26 Ekim

Uygulama çalışmıyor. Bu çalışmayan uygulamalara Play Store ve Google nasıl izin veriyor? Yazık bu insanlara o kadar paramız çarçur oldu. Bir de iptal edilmezse her hafta para kesiyor.

Dogsis Uygulaması Şikayet Var

Zehra
17 Ekim

Uygulama insanların iyi niyetini suistimal ediyor. Böyle bir şey yok. Kurulum surecini tamamlayın sureci hiç bitmiyor. Sürekli aynı şey ekranda öylece kalıyor o ibare. Lütfen gereken için bana yardımcı olur musunuz. Ücret iadesini ve uygulamanın komple bu içeriğinden dolayı edilip gerekli işlemlerin...

Dogsis Uygulaması Şikayet Var

Dogsis Para Hesabımdan Kendi Kendine Alınması

Emin
09 Ekim

Ben ürün abone iptal ettim hesabımda para çekildi geri iade edilmesini arz ediyorum. Aksi takdirde avukat aracılığıyla mahkeme yoluna başvurup mahkemeye vereceğim bilginize lütfen rica ediyorum. Benim 103 yeleği geri kondurmanızı rica ediyorum. Ben aboneyi iptal ettim

dogsis-para-hesabimdan-kendi-kendine-alinmasi-1.pdf

Dogsis Kod Alamıyorum Ve Aboneliğimi İptal Edemiyorum

Aragaz
02 Ekim

Gönderilen kodu tekrar göremiyorum. Uygulama çalışmıyor, hiçbir mesajı yapılan aramayı göremiyorum. WhatsApp'ta ne kadar kaldığı belli değil. Eğer bir hafta içerisinde dönüş yapılamazsa savcılıkta görüşürüz. Şikayet edildiği takdirde geri dönüşü olmayacaktır.

Dogsis Kullanamadığım Uygulama Satışı

Aynur
02 Ekim

Google Play'dan dogsis adında bir uygulama yükledim ama kullanamadım. 149 TL ödedim, paramı geri istiyorum. Neden kullanamıyorum bilmiyorum. Dogsis uygulamasında beğenmedim, paramı ve mağduriyetimin karşılanmasını istiyorum. Söyleyin mağaza sorumlusu ben değilim.

Dogsis Abonelik İptali Yardımı

Kerem
28 Eylül

Arkadaşlar aboneliğini iptal ettiremeyen arkadaşlar, aynı sorunu bende yaşadım. Kafasına göre her hafta çekiyordu parayı sonradan fark ettim, Google Play Store'dan profilim kısmından abonelikler kısmına girin oradan iptal ettirebilirsiniz. Ve uygulamayı şikayet etmeyin unutmayınız.

Dogsis Abonelik İptal Edilmesi Paramın İade Edilmesi

Acun
13 Eylül

Ben bir haftalık abonelik aldım. Derhal Paramın geri iade edilmesini istiyorum. Yoksa gereken yerleri şikayette bulunacağım. Aboneliği iptal edemiyorsun uygulamadım böyle saçma bir şey olamaz. Dediğin gibi derhal paramı geri istiyorum. Böyle bir şey olamaz.

Dogsis Ücret İadesi Yapılmasını Talep Ediyorum Ya

06 Eylül

İzleme yapacağım cihaza kod gönderimi yapmak zorunda bırakıyor giriş yapabilmem için. İzleyeceğim cihazdan giriş yapacaksam eğer. İzlemenin bir önemi kalmıyor bunun için Ödediğimi parayı geri almak istiyorum. Ödediğim ücreti geriye almak istiyorum.

Dogsis Kullanamıyorum İptal Olsun Aboneliğim

Eylül
04 Eylül

Aboneliği iptal etmek istiyorum. Edilmiyor. Lütfen hemen edilsin zaten uygulamayı kullanamıyorum. Aksi takdirde Cumhuriyet baş savcılığına şikayette bulunacağım. Ne verilen telefon moduna ulaşılıyor ne de iptal etmek için herhangi bir uygulama var. Nasıl bir istemiyorum param boşuna gitti kullanamad...

Merve
25 Ağustos

E-posta şifremi unuttum. Google Play'dan bilgim dahilinde Dogsis adı altında üyelik yapılmış, faturama haftalık yansıyor. İptalini gerçekleştirmenizi rica ediyorum. Ne yapsam bu üyelik iptal olur, ne yapacağımı şaşırdım. Bir çıkar yol bulursanız çok memnun olurum.

Dogsis Uygulaması Kesinlikle Çalışmıyor

Kubilay
23 Ağustos

Kesinlikle çalışmıyor muhatap yok. Yazdığım hiçbir maile geri dönülmedi yönergeleri aynı şekilde yaptım kaç kez denedim her defasında bağlanamadı diyor ama aktif gözüküp satın aldığım zaman gidiyor. Hiçbir bilgi geri dönüşü yok.

Dogsis Uygulaması Abonelik İptali Sorunu

Ufuk
15 Ağustos

Dogsis uygulamasını indirdim 1 haftalık abonelik satın aldım memnun kalmadım. Kullanmak istemiyorum üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Edemiyorum ve her hafta benim hesabımdan 69.90 TL kesilerek üyeliğim devam ettiriliyor. Ettiriliyor ama Premium üyeliğiniz bulunmuyor. Yazısı çıkıyor. Aslı astarı olma...

Dogsis Kullanmadığım Halde Üç Kez Ücret Alindi

Ahmet
14 Ağustos

Bu uygulamayı kullanmadığım halde üç kez ayrı ayrı ücret kesildi hesabımdan şikayetçiyim. Ayrıca iptal etmek istiyorum. İptal edemiyorum. Yetkili veya sorunlara cevap verecek bir muhatap bulamıyorum. Gereğin yapılmazsa çimlere şikayet edeceğim. Bu konu ile ilgili açıklama yaparsanız iyi olur.

Dogsis Program Çalışmıyor

Nurgül
12 Ağustos

Dogsis yanıltıyorlar. Gerekli yönergeleri takip ettim her şeyi yaptım ancak program çalışmıyor insanları yanıltıyorlar. Mail yolladım cevap vermiyorlar. Hiçbir şekilde iletişim sağlanmıyor. Geri dönüş zaten yok.

Dogsis WhatsApp'dan Şikayetçiyim. Numaramı Başkasıyla Paylaştığı İçin

Fitnet
12 Ağustos

WhatsApp'tan +62 857-9794-53027 kodlu bir numaradan bana 'merhaba! ' diye başlayan bir mesaj geldi. Tarafımdan engellenmiş ve WhatsApp'ın sunduğu şikayet et butonu ile bildirilmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın ve profil fotoğrafımın kullanılması, yayıl...

Dogsis İptali Ve Geri Ödeme İadesi

Neriman
08 Ağustos

Dogsis programını indirdim memnun kalmadım. İptal edilmesini talep etmiş olmama rağmen hala iptali gerçekleştirilmedi. 149 TL param kesiliyor. Bir an önce gereğinin yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde Cumhuriyet baş savcılığı'na şikayet dilekçesi oluşturup şikayet edeceğim!

Dogsis Rızasız Üyelik Ücreti Almak

Adl
01 Ağustos

Dogsis uygulamasını indirdim 1 haftalık abonelik satın aldım memnun kalmadım kullanmak istemiyorum üyeliğimi iptal etmek istiyorum edemiyorum ve her hafta benim hesabımdan 69.90 TL kesilerek üyeliğim devam ettiriliyor. Ettiriliyor ama Premium üyeliğiniz bulunmuyor yazısı çıkıyor. Aslı astarı olmayan...

Dogsis Uygulaması İle İlgili Sorun!

Ruhani
26 Temmuz

16 Temmuz tarihinde Dogsis uygulamasından bir haftalık paket satın aldım ancak bilgim dışında 23 Temmuz'da tekrar 69.90 TL çekildi. Bu durum yanıltıcı olduğunu düşündürmektedir. Acilen işlemin iptalini ve paramın geri iadesini talep ediyorum.

Dogsis Uygulaması Doğru Kullanılmıyor

Ceylan
20 Temmuz

Dogsis uygulaması diye bir uygulamaya, kartımdan ödeme yaptım ve her ay ödeme çekileceği yazıyordu. Ve uygulama hiç çalışmadı, hiçbir şekilde muhatap yok karşımda, mail gönderdim fakat geri dönüş almadım. Ödememi de iade istiyorum. Ve aboneliği iptal etmek istiyorum.

Marka Profili

Dogsis bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Dogsis henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Marka Karnesini Gör