Nejlanur sonuçtan hiç memnun değil

Merve Özdemir Vip Şikayetim!

02 Kasım 2023 11:00

Daha önce defalarca Samsun dışında protez tırnak ve kalıcı oje uygulaması yaptırdım. Herhangi bir kırılma, incelme veya bir problem ile aylarca üst üste yaptırmama rağmen karşılaşmadım. Samsun'a taşındıktan sonra araştırmalarım sonucu buldum salonu, işlemleri Instagram'daki fotoğraflarda çok güzel görünüyordu, çalışan kişi tırnağımda bulunan kalıcı oje işlemini çıkarıp yeni bir işlem sağladı çok da beğendim herhangi bir sorun olmadı. 3 hafta sonunda tırnağım kırıldı ama asla normal bir kırılma değil. Resmen tırnağımın parmağıma yakın olan kısımlarında kırılmalar gerçekleşti hiç yaşamamıştım daha önce. Öyle ev işi yapan, ağır işlerle uğraşan birisi değilim, ofiste masa başı çalışıyorum, desem ki bir iş ile uğraşta oldu ama değil. Sonraki haftaya randevu aldım. Sebebini sordum çünkü başıma bunların geleceğinden, aylarca bu kadar uğraşacağımdan habersizdim. “Bizim jelimizi tırnaklarınız kaldırmamış” gibi bir cevap aldım. Bunun uzmanı ben değilim, bunun eğitimini ben almadım hangi jelin hangi tırnağın neyin neyi kaldıracağını (ki saçma sapan güzellik salonu bahanesi olarak görüyorum) sizin bilmeniz gerekmez mi? Aylarca defalarca yaptırdığım işlemde neden bu şekilde sorun yaşadım. Çıkarma işlemi ayrı bir çile zaten o kadar incelmiş tırnakta bastıra bastıra bir çıkarma işlemi oldu. Yine o noktada çalışma prensibi bu diye geçebiliyorum ama çoğu noktada ne kadar iyi düşünmeye çalışsam da cevap bulamıyorum. Bir tırnağın ortadan dikine kırıldığını sayenizde gördüm. Memnun değilim, bir daha da asla önünden dahi geçmem. Çalışan kişi 2-3 aya yeni işlem yaptırabilirsiniz o zamana toparlar demişti, oje dahi süremiyorum hala:) Eylül ayı başında işlem sağlayıp çıkarmışız ben hala 2 ay geçmesine rağmen dikine kırılan tırnaklarımla uğraşıyorum:)

Nejlanur
Nejlanur
08 Kasım 2023 12:29

Yorum sağlayamadığım için gelişme ekliyorum ve son kez yazıyorum. Çünkü verdiğiniz cevaplardan olayı çok yanlış yerlere çekmeye çalıştığınızı seziyorum. Merve hanım ben nasıl bir işlem sağlandığını ne yaptırmak istediğini gayet iyi bilen bir insanım. Tırnaklarımı dinlendirmek istediğimi uzmanınızdan önce ben söyledim. Ben ısrar edip uzmanınız yapmayalım dinlensin demedi. Burda kendinizi merkezini öveceksiniz diye insanları s*al*ak yerine koymayın lütfen.  Sizlerden yaşamış olduğum sorunla ilgili çözüm olarak talebim olmadı sadece mantık çerçevesinde bir yanıt talep ettim. Benim durumu yaşadığım gün sorguladığımda almış olduğum yanıtlar yeterince profesyonel veya tatmin edici olsa bugün burada olmazdık evet. Bunun yanında sizlerde uzmanınız gibi konu ile alakalı yeterli cevabı veremeyip, konuyu çarpıtmayı seçtiniz. Bu kadar kaliteli iseniz bırakın müşterileriniz övsün başka insanlar övsün Merve hanım.  İyi çalışmalar.

Merve
Merve

Nejla hanım benim salonumu övmeye ya da insanları sizin tabiriniz ile s*lk yerine koymaya ihtiyacım yok inanın bu günlere kendimizi överek gelmedik. Size detaylı açıklama yapıldı ama hala üstelemeniz hayret verici doğrusu, bilmediğiniz anlamadığınız bir konu hakkında açıklama sağladık fakat hala bir adım ilerleyemedik sizinle. Yaptığımız işlemlerin her zaman arkasındayız daha önce de dediğimiz gibi salonumuza uğrasaydınız yüz yüze bir konuşma sağlar daha net anlaşılabilirdik, mesaja bu kadar oluyor diye düşünüyorum iyi günler diliyorum 🙏🏻

28 Ekim 2024 15:02
Merve sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 09:57