Mersin Şehir Hastanesi Mersin Tıp Fakültesi, Jinekoloji (1) Ve Kan Tahlili Sonucu

31 Ocak 2024 18:22

Mersin Tıp Fakültesi Jinekoloji bölümünde (Doktor F****** Bey), Mersin Şehir Hastanesi Hematoloji bölümünde (Doktor C********* Bey) 18.12.2023 tarihinden itibaren, Mersin Toros Semt Polikliniği dahiliye doktorunun sevk etmesi üzerine muayene oluyorum. Ultrason sonucuna göre jinekolojiye sevk edildim. Bekar olduğumu ve hiç evlenmediğimi söylememe rağmen cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığım soruldu. Ultrasonda bakirelik durumu görülebileceğini ve bekarlara karından bakılacağını biliyorum. Doktorun sorusu normal olabilir ancak bana mantıksız geldi. 'Annen kaç yaşında menopoza girdiyse sen de o yaşta menopoza girersin' dedi. Önceki ultrason sonucunda önemli bir şey olmadığını, yeni ultrasonda rahim çeperinde büyüme ya da yumurtalıkta sorun olabileceğini, net görünmediğini, menopozda olmadığımı söyledi. Biyopsi yapılması için cinsel ilişki yaşamış olmam gerektiğini belirtti. 30.01.2024 tarihinde saat 10 civarında kan tahlili için gittiğimde, sonucun saat 15.00'te çıkabileceğini danışma memuru söylemesine rağmen, kan hormon testi sonucunun laboratuvarda geciktiği, Doktor Bey'in dediğine göre saat 15.30 civarında olmasına karşın çıkmadığını, 'Doktor Bey ya yarın (31.01.2024) gel ya da sağlık ocağı doktoru e-Nabız üzerinden bana yollasın' dedi.

Mersin Şehir Hastanesi Hasta Hakları Mahremiyet

26 Nisan 2024 12:36
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Şehir Hastanesi Doktoru Ve Sekreterinden Şikayetçiyim

26 Temmuz 2024 10:43

Doktorun İlgisiz Ve Kaba Davranışı Sonucu Mağduriyet Yaşadım

01 Ekim 2025 14:23

Etlik Şehir Hastanesi Deneyimim

18 Eylül 2023 20:49
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Gecikmesi Ve İlgisiz Doktorlar

08 Mart 2025 00:04