Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Şehir Hastanesi Doktoru Ve Sekreterinden Şikayetçiyim

26 Temmuz 2024 10:43

26.07.2024 saat 08:00'de Kayseri Şehir Hastanesi kadın doğum bölümündeki M****** B***** D****'e muayene olmaya gittim. Geçen hafta gitmiştim, bana artık gebelere bakmadığını fakat haftaya gel, sıra versinler, sonuçlarına bakalım, tekrar muayene edeyim seni, dedi. Bugün yani 26.07.2024'te gittim, sıra alamadım. Saat 8'de odasına gittim, kaşe olmadan sıra vermedikleri için sekreteri ve doktor yoktu. Yarım saat bekledim, sonra başka bir odadan sekreteri çıktı, gittim durumu açıkladım, inkar etti. 'Ben kaşe veremem, biz öyle bir şey söylemedik, doktoru beklemek zorundasın,' dedi. 09:30'a kadar bekledim, doktor da gelmedi, sıra da vermediler. Beni oyaladılar, terslediler. Hem kendileri 'gel muayene ol' diyorlar hem de 'olamazsın' diyorlar. Madem öyleydi, beni bu hafta için neden çağırdılar? Başka doktora giderdim. Şimdi bebeğimin durumu ne, öğrenemedim. Bir de geçen hafta muayene oldum diye bu haftaya sıra vermiyorlar. Böyle bir sistemin olması zaten baştan başa saçmalık. Kayseri Şehir Hastanesi'nin kadın hastalıkları ve doğum bölümündeki M****** B***** D**** ve sekreterinden şikayetçiyim.

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 13:38
Kayseri Şehir Hastanesi Doktorun Uygunsuz Tavırları Ve Hasta İlişkileri
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

23 Ekim 2023 09:44
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Şehir Hastanesi İlgilenme Yok Hastayla

04 Temmuz 2024 18:08
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümü Pişmanlıktır

05 Nisan 2024 01:13