Mercedes C200 D Kronik AdBlue Hatası

18 Ağustos 2023 11:3243.603

2016 C200 d model aracımda kronik AdBlue hatası vardır. Bunun için 14 Temmuz 2023 tarihinden Mercedes Benz resmi sitesindeki canlı destekten talep oluşturdum. Fakat kimse dönüş yapmadı. Bunun akabinde iki defa daha hatırlatma yaptım ve size dönüş yapacaklar şeklinde cevap aldım. Bugün ise müşteri hizmetlerini aradım dönüş yapılmadığı ile alakalı. Dosyanın kapandığını simdi tekrar açtığı belirtti. Ben sorunu anlattığında sesini de yükselterek cevap verdi. Derdimizi de dinlemiyorlar!
Satış sonrası hizmetleriniz tam bir fiyasko. Nasıl bir iş akış süreciniz var acaba? 4 defa şikayetimizi belirtiyoruz. Zahmet edip dönen yok.

1 Destek
18 Ağustos 2023 11:56 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak talebinize bu platform üzerinden yanıt veremeyeceğimizi belirtmek isteriz. Bize ileteceğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Mercedes Benz Otomotiv Tic. ve Hizmetler A.Ş.

Tümünü Gör

Halil
Mercedes-Benz En Basit Plastik Parçası Bile Sorun

Mercedes-Benz EnBasit Plastik Parçası Bile Sorun

İsmail
Mercedes-Benz Samsun Mengerler Servis Problemi, Servisteki Aracımı Sürtmüşler!

Mercedes-BenzSamsun Mengerler Servis Problemi, Servisteki Aracımı Sürtmüşler!

Mesut
Mercedes-Benz Eqb Araçta İklimlendirme Problemi