Merada Rci Üyeliği Mağduriyeti

17 Nisan 2023 21:53

Tanıtım gününe gittik, gitmez olaydık herkes ne kadar sevimli, ilgili peşinizden ayrılmıyorlar. Nedeni ise sadece satış her şey o ana kadar. Parayı ödediğin an işin bitmiştir ve seninle hiçbir işleri kalmıyor. Rci adını kullanarak muhteşem vaatler veriyorlar. 10 yıllık sözleşme yaparak rci üyesi de oluyorsunuz. Senede 2 hafta istediğin zaman istediğin yerde istediğin otelde hakkını kullan ister bir haftanı tek seferde istersen birkaç kereye bölerek. Extra ödeyeceğiniz tutar Maximum 349 euro fazlası asla olmayacaktır. Neyse üye olduk. Paşalar gibi üyeliğimizi ödedik. Sıra geldi. Otel ayarlamaya, rcı'yı aradık rezervasyon yapmak istediğimi ve bu söylenenleri anlattım. Rcı'daki bayanın kurduğu tek cümle benim için yeterli oldu. Öyle bir imkan varsa banada söylesinler dedi... Yani kurdukları düzen tamamen yalan dolan üzerine. Hedefleri sadece yanıltma. Biz bu parayı sokaktan toplamadık alın teri var ne zorluklarla biriktiriliyor o para hele ki şimdiki şartlarda. Hamam da keyif yapayım diyorsun bir bakıyorsun su kesiliyor, neymiş havuza su verilecekmiş her yerin köpük içinde öyle kala kalıyorsun. Daha anlatmakla bitmeyecek bir kabus.

20 Eylül 2023 14:43 (Şikayetten 5 ay sonra)

Cayma Hakkım Engellendi, Param İade Edilmiyor!

Yavuz
23 Ağustos 2025 08:10
Cayma Hakkım Engellendi, Param İade Edilmiyor!
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Termal Tatil Köyünde Yaşanan İptal Sorunu

Cihan