Memorial Hastanesi Memorial Atasehir Kadın Doğum Ve Pediatri Sorunları

14 Şubat 2024 00:50

Erken ve düşük doğum ağırlıklı dogan bebeklerde ilk 3 ayında mutlaka rop, göz tarama muayenesine girmesi gerekiyormuş doktorumuz bizi yönlendirmedi 12. Ayında biz kendimiz rutin olarak muayene için göz doktoruna gidiyoruz ve 4 numara astigmat. Prf pediatri doktoru nasıl bizi yönlendirmez oğlum 1 yasına kadar uzağı görmeden geçirmiş. Ve çocuğumun şu an gelişimi geriden geliyor. 10 DKK da bir hasta bakılıyor devlet Hastanesi gibi. Doktorumuza her ay düzenli kilo boy gelişim beslenme takibi için gitmemize rağmen Doktorumuz sanki yeni hasta ve ilk kez geliyormuşuz gibi bize bebeğimin öyküsünü soruyor. Hasta takipleri sıfır. Hamileliğimden çocuğun doğumuna kadar ve sonrasında 3 doktorundan takip aldık gerek kadın doğumcunun çocuğun kilo aliminin yavaş olduğunu sonra dan söylemesi, gerek üroloji Doktorunun çocuğun tesislerinde yaşadı sorunu hakkında bilgi vermemesi, pediatri doktorunun boy kg takip yapıp diğer aşamaları atlaması her bölümünde sorun yaşadım. O kadar pişman oldum bu hastaneyi seçmekle canimiz o kadar yanıyor ki doğumumdan bu yana ihmal üstüne ihmal yaşandı her biri uzm. Prf. Dr. Ama hizmet sıfır. Şu anda çocuğumda ihmal edilen şeyleri tedavi ettirmeye çalışıyorum. Uzakta durun!.

21 Mart 2024 16:08 (Şikayetten 1 ay sonra)
03 Nisan 2024 10:34

Hastanede Tahlil Sonuçlarına Ulaşamama Ve İletişim Sorunları

24 Haziran 2025 07:21
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Bahçelievler'de Zaman Kaybı Ve İlgisizlik

13 Mart 2025 00:30
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik: Çocuğumun Hayatı Tehlikeye Atıldı

11 Aralık 2024 20:54
Megi sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Özel Hastanede İlk 28 Gün Yeni Doğan Bebek Muayene Ücretinin Alınması!

22 Ağustos 2024 17:21