Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi 3 Gün Sürenin Check Up

18 Ağustos 2023 16:30

Ankara. Balgat Memorial hastanesinden 17.08.2023 tarihine checkup için randevum vardı sabahtan diğer hastalar gibi yerimi aldım. O gün sadece ultrason akciğer filmi ve kan tahlillerimi verebildim. Öğleden sonra Göz muayenesi, Kardiyoloji, üroloji ve diğer tahliller için Bugün yetişmeyecek ben gün içinde sizi arayıp ertesi güne program yaparız denildi ama o gün arayan olmadı bende 18.08 günü aranmayı saat 11 e kadar bekleyip arayan olmayınca hastaneye gittim. Yetkili arkadaş kusura. Bakmayın ben sizi aramayı unuttum bugün eksik kalanları tamamlarız dedi. İdrar gaita göz toplamda 15-20 dakika sürdü ve saat 13.00 den beri üroloji ye gitmeyi bekliyorum. Şu an saat 16.04 yapılan herhangi bir işlem yok Kardiyoloji ye de pazartesi hoca geleceği söyleniyor. Pazartesi tekrar davet edildim. Kardiyoloji için. Daha önce de farklı hastanelerde checkup yaptırdım ama böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum. 3 günüm bellide daha fazla bir sürem yarım günde bitmesi gereken bir checkup içinheba oldu. Çok mağdurum

18 Ağustos 2023 16:53 (Şikayetten 22 dakika sonra)
22 Ağustos 2023 11:32

Gültekin sonucu yetersiz buldu

Memorial Ataşehir Hastanesi’nde Randevu Hatırlatması Ve Test Sonuçları Eksikliği

09 Ocak 16:14

Check-up Randevumda Doktor Yoktu Ve Önceden Bilgilendirilmedim