Metin sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Memorial Hastanesi'nde Ameliyat Sonrası Sorunlar

06 Aralık 2024 15:31

9 Temmuz 2024 tarihinde Kayseri Memorial Hastanesi'nde kızımın dirsek radius kırığı ameliyatı yapıldı. Dr. Fatih Karaaslan tarafından gerçekleştirilen ameliyat için 300.000 TL ödeme yaptık. SGK ile anlaşmalı olan hastane, SGK'dan aldığı ücret dışında elden (yasal olmadığı halde) üç yüz bin lira ücret talep etti. Ameliyat sonrası ise ciddi sorunlar yaşadık. Hastane fizik tedavi hizmeti veremedi ve Dr. Fatih Bey başka özel yerlere yönlendirdi. Fizik tedavi ile alakası olmayan bu merkeze devam etseydik kızım engelli kalacaktı. Ben devlet memuruyum ve kızımın kolu kırıldığında Hakkari'de görevliydim. Mecbur kaldığımız için eşim tarafından Kayseri Memorial Hastanesi'ne götürülmüştür. Devlet hastanesinden ve üniversite hastanelerinden şaşmayın.

17 Aralık 2024 11:55

Kızımın 09 Temmuz 2024 tarihinde olduğu dirsek radius ucu kırığı ameliyatı sürecinde yaşananlarla ilgili şikayetim sitenizde yayımlandı. Hastane idaresi bizden fazla alınan ücretin iade edileceğini belirtmesi üzerine bende bunun karşılığında şikayetimi sileceğimi beyan ederek şikayetimi sildim. Bu tarihten itibaren ( şimdilik 8 gün oldu ) haksız yere aldıkları ücreti ödemedikleri gibi tenezzül edip beni bir daha aramadılar. Koskoca Kayseri Memorial hastanesinin yönetimi sözlerinde durmadılar. Artık bundan sonra hakkımı idari ve adli makamlarda arayacağım. Cumhuriyet Savcılığınca konunun araştırılması için suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyorum. Kayseri Memorial hastanesine giderseniz bir dünya para ödersiniz hem hizmet alamazsınız hem de paranızla rezil olursunuz. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Tavsiyem Kayseri’de Devlet hastanesine veya Memorial dışında ki özel hastanelerden hizmet alınız.

profile profile
09 Aralık 2024 09:06 (Şikayetten 2 gün sonra)
09 Aralık 2024 14:57
Metin
Metin
10 Aralık 2024 18:26

Kayseri Memorial Hastanesinde kızım 09 Temmuz 2024 tarihinde dirsek radius ucu kırığı ameliyatı oldu. Dr. Fatih Karaaslan tarafından yapılan ameliyata 300.000 (üçyüz bin) tl. Para ödedik. Ben devlet memuruyum ve kızımın kolu kırıldığında Hakkari’de görevliydim ve kendim ilgilenemediğim için eşim maalesef Kayseri Memorial hastanesine götürmüş. SGK ile anlaşmalı olan Memorial Hastanesi SGK dan aldığı para haricinde elden ( yasal olmadığı halde) bizden yaklaşık beş ay önce 300.000 lira ücret almıştır. Özel hastaneler ile SGK arasındaki sözleşme gereği özel hastanelerin alabileceği ücret bellidir. Ameliyat sonrası ise tam bir rezillik yaşadık. Dr. Fatih Bey Memorial Hastanesinde fizik tedavi hizmetinin iyi olmadığını söyleyerek ve kendi tanıdığı başka özel yerlere yönlendirdi. Fizik tedavi ile alakası olmayan bu merkeze devam etseydik kızım engelli kalacaktı. Biz hem bu merkezi hem de Dr. Fatih Karaaslan ile tedaviye devam etmedik. Neyse ki vicdanlı ve işinin ehli bir fizyoterapist bulduk ve kızımın kolunu çalışabilir hale getirdi. Kayseri Memorial hastanesine giderseniz bir dünya para ödersiniz ve rezil olursunuz. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Kayseri’de öncelikle Devlet hastanesine veya Memorial dışında ki özel hastanelerden hizmet alınız.

Erdal sonuçtan memnun değil

27 Temmuz 2023 20:54

14 Ağustos 2023 07:59

Memorial Hastanesi Kayseri Memorial Fazla Ücret

09 Ocak 2024 00:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 01:45