Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 01:45

09.12.2024 tarihinde saat 21:00 sularında muayene olmaya gittim Kayseri Memorial Hastanesi'ne. Sencard sigorta ile anlaşmaları olup olmadığını sordum. Tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için, girişte sol koltukta oturan kayıtta duran kişi kontrol için kimliğimi aldı ve şu an göremiyorum. Muayene olduktan sonra görüntülendiği söylendi. Diğer tüm hastanelerde direkt girişte anlaşma olup olmadığını söylediklerini, sizin neden göremediğinizi sorduğumda, 'Bizde sistem bu şekilde, önce doktor muayenesi olacak ve epikriz raporu çıktığında belli olacak' deyip muayeneye yolladı. Sonrasında doktor muayenesini edip serum ve hava için beni yönlendirdi. İşlerim bitikten sonra kayıt yerine geldim kimliğimi almaya. Ne hikmetse oradaki arkadaş, muayenem bittikten sonra Sencard sigortanın karşılamadığını, benim 2.310 TL muayene ücreti ödeyeceğimi söyledi. Kendisine bu bilgiyi neden başta söylemediğini, zaten tamamlayıcı sağlık sigortamın olduğunu, madem ücret alacaktınız neden söylemediğini sorduğumda, 'Haklısınız ama yapacak bir şey yok, sistem bu şekilde. Sigorta şirketinizle konuştum, karşılamıyormuş' dedi. Ben de madem bunu yapabiliyordunuz, neden başta arayıp söylemediğini sordum. 'Haklısınız ama ödeme yapmanız gerekiyor' diye yanıtladı. Bu durum, çünkü hiçbir soruma mantıklı cevap verilmedi. Baştan savma cevaplar ile cebimdeki son parayla mağdur edildim. Teşekkür ediyorum. Kayseri Memorial Hastanesi. Saygılarımla, Ahmet Y*******.

11 Aralık 2024 01:34

Kazıklandım

11 Aralık 2024 09:02 (Şikayetten 7 saat sonra)
11 Aralık 2024 11:06

Mağduriyetim halen giderilmedi arayıp bana ücret çıkabilir denildi diyorlar ücret çıkabilir de neye ne kadar ücret çıkabileceğini söylemediler sigorta şirketini başta aramayıp muayene sonrasında neden aradıklarını söylediğimde ise tekrardan yanıtsız cevap veriyorsunuz haklısınız demekle sorumlarımız çözülmüyor mağdurum ücret konusunda desteğinizi bekliyorum

11 Aralık 2024 11:26

Suayip sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2025 20:38

15 Aralık 2023 10:33
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Mağduriyeti: Bilgi Eksikliği Ve Haksız Ücret Talebi

01 Şubat 2025 19:08
tamamlayici-saglik-sigortasi-magduriyeti-bilgi-eksikligi-ve-haksiz-ucret-talebi-2.pdf
tamamlayici-saglik-sigortasi-magduriyeti-bilgi-eksikligi-ve-haksiz-ucret-talebi-1.pdf
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Memorial Kayseri Özel Sağlık Sigortası Sorunu

05 Haziran 2024 18:08