MemnunAL Satin Alınan Ürün Gönderilmiyor

24 Nisan 2024 12:096.264

4 Nisan 2024 tarihinde hava temizleyici satin aldım. 20 gündür hala kargolanmadı. WhatsApp hattında sürekli bugün yarin göndereceğiz seklinde oyalıyorlar. 2 haftadır aynı cevabi alıyorum ama hala kargolanmadı. Bu mağazadan bir daha kesinlikle ürün satin almayacağım!

2 Destek
24 Nisan 2024 13:25 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, İyi günler, memnunal.com

26 Nisan 2024 11:11

Değerli müşterimiz, siparişiniz kargoya teslim edilmiştir. Hesabım sayfasında siparişler bölümünde kargo takip numaranızı görüntülüye bilirsiniz. İyi günler.

Exensmart.com | Exenmarket.com Kargoya Verilmeyen Sipariş Ve Geçiştirici Cevaplarla Mağduriyet

17.01.2025 tarihinde aldığım sipariş kargoya verilmedi. Tek iletişim kanalı olan WhatsApp üzerinden sürekli geçiştirici ...

4 Destek

Turkcell Pasaj-satılan Alınan Ürünün Kargolanması Gecikti

9 Kasım 2023 11:09498

Merhaba; 4,11,2023 tarihinde 20235524872 sipariş numaralı ürünüm (Philips hava temizleyicisi) 2 kez talep ve bir kez ara...

Teknobiyotik Kargolama Süreci Ve Oyalama

"İlgili firma aradı gerekli yardımda bulundu özür diledi teşekkür ederim. Sorunumu çözdüler. Sorununda kendilerinden kaynaklı olmadığını izah etti. Tekrardan teşekkür ediyorum"

Teknobiyotik Kargolama Süreci Ve Oyalama

Kargo Gecikmesi Ve İletişim Sorunu

21 Ekim 2024 19:163.092

"Online destek veren arkadaşlar konuyu çözmek için çaba sarf ettiler. Ayrıca özür olarak ufak bir hediye çeki tanımlamaları güzel bir jest oldu. Ürün elime ulaştı. Teşekkür ederim."