21 Aralık 2023 16:24

Getirİş'ten iş aradığıma dair ilan açmıştım ve bugün (21.12.2023) ilana başvuru geldiğini gördüm. Trendyol adını kullanarak Home office bir işten bahsedildi. Sonrasında Trendyol üzerinden ajansın birtakım başvurularıyla ilgileneceğimi ilettiler. Açıkçası bu beni şüpheye düşürdü çünkü Trendyol'un böyle bir hizmeti bildiğim kadarıyla yok, ikisi arasında bir bağlantı kurmak zor. Yine de verdikleri numara üzerinden iletişime geçtim hemen. Bir yandan da ajansın resmi sitesindeki iletişim bilgilerini inceledim. İrtibata geçtiğim numara ajansa ait değildi. Ajansın adını kullanarak yanıltıcı işler yaptıkları ortadaydı. Daha sonrasında buradaki şikayeti gördüğümde olayın aslını anladım ve benim de onlara karşı tavrım değişti. Güven vermediklerini ayrıca ajansın böyle bir numaraya sahip olmadığını belirttiğimde üslup değiştirdiler ve devamında +18 konuşmaya başladılar. Sonunda şikayet edeceğimizi ve mahkemeye başvuracağımızı söyledik ve engelledik. Amaçları nedir anlamış değilim ama iyi niyetli olmadıkları apaçık ortada.

Berke sonuçtan hiç memnun değil

Vento Ajans Telefonlara Çıkmayıp Ödememi Yapmıyor

02 Mart 2024 11:58

Cast Ajans Yapım Tarafından Yanıltıldım!

22 Kasım 2024 19:22

Nazlıcan