Medipol Sağlık Grubu Pendik Medipol'de Doğum Yaptım. Yapmaz Olaydım.

08 Mayıs 2024 11:52

13 Nisan günü Pendik Medipol de doğum yaptım. Devlette yapsaydım daha iyiydi. Biz bu özel hastaneleri niye tercih ediyoruz acaba. Beni resmen rezil ettiler. Öncelikle hijyen sıfır. Ebe geldi ağzında sakız elinde eldiven yok damar yolu açıyor. Benden duşa girmemi bir saat kadar çıkmamamı istedi iyi gelir dedi. Sonra odaya bir girişi var duştan duyuyorum. Nerede o diye hitap ediyor bana. Duşa geldi eli belinde ne zaman çıkmayı düşünüyorsun diyor. Bu nasıl bir üslup ya. Kendi aralarında konuşup gülüyorlar sen orada acı çekerken. Hem kendileri hiçbir müdahale de bulunmuyor hem de yanımdaki refakatçi lerin yapmasına da izin vermiyorlar. Bana gelip alttan muayene etmek dışında ellerini sürme diler. Sağ olsun yan odada ki hastanın ebesi geldi arada sesime dayanamadı demek ki bana masaj bile yaptı. Çok durmadı tabi yanımda. Allah razı olsun ondan. O an ki acıyla uğraşmadım onlarla fırsat bulup ta ancak yazabiliyorum. Bana sürekli sen yapacaksın bizim yapacağımız bir şey yok deyip durdular. Sosyal medya da paylaştığınız doğum hikayeleri de yalan demek ki. Şöyle yaptık böyle yaptık. Bana kimse hiçbir şey yapmadı vallahi. Çocuğum doğdu memeyi almadı İlk başlarda kimse gelip de emzirmek için yardımda da bulunmadı. Çocuğu muayeneye götürüyoruz doktor bana diyor ki niye geldin keyfimden gelmedi herhalde doktor söyledi ki geldim her seferinde farklı doktora gittik kısacası hiç memnun kalmadım keşke devlet Hastanesi'nde doğum yapsaydım daha iyi olurdu. Doktorun doğumdan çıkıp da bu da dayanıksız çıktı demesi de cabası yani niye doktor böyle bir şey söyler ki ya hastası için. Doğumda o kadar çok yırtılma oldu ki sezaryen yapsaydım daha iyiydi daha ancak iyileşiyor dikişlerim. İsteklerimizde pek önemsemediler açıkçası ben sezaryen olmak istedim artık sancıya dayanamayınca yok epidural Yok öyle bir yok böyle derken zorla normal doğum oldu yani o kadar yatılı olması normal mi. Kısacası bir daha doğum yapacak olsam kesinlikle sizin hastanenizde doğum yapmam

Nazlı
Nazlı

Başınıza gelenler çok kötü gerçekten çok üzüldüm acaba hangi dok öğrenebilir miyim

Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Medipol Bahçelievler Hastanesi'nde Doğum Sürecinde Yaşadığım Sorunlar

13 Ağustos 2024 22:37

25 Eylül 2023 00:43