Medipol Sağlık Grubu Medipol Bağcılar Faciası

Medipol Sağlık Grubu Medipol Bağcılar Faciası
01 Şubat 2024 16:26

25. Ocak. 2024 tarihinde Medipol bağcılara acil servise geldikten sonra ortopedi bölümüne yönlendirildim, muayene olduğum doktor ve kapıda yazan isimler tamamen farklı. Asistan doktormuş ve ismi sır gibi saklanıyor hastane tarafından. Kontrole randevu almadan gelebileceğimi istediği zaman dediği için kontrole öyle geldim fakat başka bir doktorun ismi ve kaşesiyle muayene eden doktor yoktu ve ismini kullandığı doktor beyde muayene etmek istemedi. Başka bir doktora muayene olmak istediğimde de kimsenin bakamayacağı söylendi. Tüm çalışanlar son derece agresif ve doktorun randevu almanıza gerek yok dediğini belirttiğimde de gülüşmeli ve kinayeli tavırlarla karşılandım. Nihayet bir doktor lütfedip kabul etmeye karar verdiğinde ise yönlendirildiğim kapı tamamen farklı bir yerdi ve gereksiz bir şekilde orada bekledim. Sonra yanlış yönlendirildim herhalde diye sorduğumda da agresif bir şekilde sonradan değiştirilmiş ben öyle bir şey söylemedim diyerek veznedeki hanımefendi çıkıştı. Hasta olarak geldiğim hastaneden bir de üstüne sinir hastası olarak ayrıldım. İnanılmaz düzensiz, profesyonel olmayan yaptıklarının arkasında durmayan, personel tavrı desen mahalle kızları aralarında sürekli konuşmalar, gülüşmeler, telefonla ilgilenmeleri son derece rahatsızlık verici.

05 Şubat 2024 08:13 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Görüşlerinizi önemsiyor ve sizlerle iletişime geçmek istiyoruz. Aşağıda yer alan kanallardan iletişim bilgilerinizi paylaştığınız takdirde en kısa sürede dönüş sağlıyor olacağız. Sağlıklı günler dileriz.

Medipol Sağlık Grubu Randevulu Hastasına Bakmayan Doktor

12 Temmuz 2024 14:01
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 15:04
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Dr., Banko Görevlisi Hasta Hakları Çözüm Üretin

08 Temmuz 2024 16:52

Acil Durumda Alaycı Tavır Ve İlgisizlik

15 Mart 2025 16:34
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Yenibosna Hastanesi'nde Hasta Gizliliği İhlali Ve Kaba Davranışlar!

04 Ocak 2025 20:29

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri