Esma sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu 36 Haftalık Hamileyim Acil Doğum Denildi

07 Ağustos 2023 20:10

Medipol Mega Bağcılar Hastanesi sayın doktor **ilk defa tavsiye üzerine gittim. 36 haftalığa yeni girmiştim. Bana suyumun azaldığını söyledi ve çarşambaya kadar yatış yapacağını, ciğer geliştirici iğne yazdığını söyledi. İğneyi uzak bir eczaneden buldum. İğneyi almaya giderken doktorun asistanı aradı ve doktor hanımın içi rahat etmediğini, gelip bize yatış yapmamızı istediğini söyledi. Riskli olduğumu söyledi. Ciğer geliştirici iğneyi burada vuracaklarını söyledi. Ben de gittim, doktor ** mesai dışı çalışmıyormuş nöbetçi doktor bakacak dedi. Asistanı beni direkt olarak muhasebeye ödeme için yönlendirdi. 11 bin tl ödedim, 1216 numaralı kata çıktım. Asistan o anda arayıp nöbetçi doktorla görüşüp size bakıp öyle yatış vereceğini söyledi. Tamam dedim, iki doktor da baktı, bebeğin suyu gayet yerinde dediler ve yatış iptal oldu. Ben o an ciğer geliştirici iğneyi vurulabildim. Sağlığımla oynadılar. Gereken tüm şikayetimi yapacağım.

10 Ağustos 2023 23:58

Hiçbir gelişme olmadı

10 Ağustos 2023 23:57

7 Ağustos pazartesi günü kadın sağlığı doktorunuz sayın n**** k*** ya muayene oldum kendisine ilk defa geldim 35 haftalık hamileyim kendisi suyumun azaldığı söyledi ciğer geliştirici iğne yazdı bunu 24 saat arayla 2 doz vurulmamı söyledi çarşamba günü yatış dedi iğneyi eczaneden almaya giderken asistanı beni 1 gibi aradı doktor hanım size risklisiniz diyor direk gelin yatış yapalım dedi bende 4 gibi orada oldum n**** çıktı doktor d**** hanım bakacak dedi ödeme için muhasebeye indik 11 bin tl ödedik artı gecelik 3200 dediler ödedik o an bebeğin sağlığı önemiydi 1216 kata çıkarken doktorun asistanı m**** hanım beni aradı d**** hanım sizi görüp öyle yatış verecek dedi 2. Kata gittim d**** hanım baktı doçent B**** hanımda gelip baktı yatış iptal hastanın suyu gayet yerinde dedi ben o an neler yaşadım bir ben bir Allah biliyor sizi ve n**** doktoru bütün şikayetlerimi yetkili kişiye ilettim saglıklı bir gebeliğimi resmen sonlandırcaklardı bebeğimin sağlığ ile oynandı verilmiş sadakam varmış sizi gerekli bütün şikayetlerimi ilettim bununla uğraşacağım

27 Kasım 2023 15:53
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Kadın Doğum Hayal Kırıklığı

22 Temmuz 2023 22:58