Medipol Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve Deneyimsiz Personel

19 Kasım 2024 04:24

17 Kasım 2024 tarihinde gece saat 01:00 civarlarında Sefaköy Medipol Hastanesine acilden giriş yaptık. Ani oluşan üşüme titreme bulantı sonucu doktorla görüştük. Kan tahlili EKG vs istediler. Küçük bebeğimin olduğunu sonuçları bekleyemeyeceğimi söyledim. Doktora neden olmuş olabilir. Diyorum tahlil görmem gerek diyor. Ben sayıyorum üşütme, stres, yediğim şeyin dokunması, enfeksiyon yani birisi olabilir mi illa tahlil yapıp para kazacaklar ya hiçbir şey söylemedi doktor. Formaliteden bir ateş baktı el hareketi yaptırdı 1350 lira ödedim ve çıktım. Şundan şundan olabilir ama tahlil görüp sonuca göre net bilgi vermekte fayda vardır. Dese yine içim acımaz. Zaten öğrenci ya da yeni mezun asistan birini (hastanede kadrolu çalışmayan) doktor olarak koymuşlar. 20 haziranda da bebeğimi götürmüştüm yine öğrenci ya da asistan bir doktordu. 10 günlük bebeğe kaç damla d vitamini vermeliyim diye sorduğumda 5 fıs dedi. Biz bile 1 fıs sıkarken 10 günlük bebeğe 5 fıs dedi. Şok olduk. Daha sonra kontrole gitmek için aradığımda zaten o doktor bu hastanede çalışmıyor dediler. Kısacası kötü bir hastane hem de bayağı kötü

31 Aralık 2024 15:36
Feruzan sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Çamlıca Şikayeti

20 Mart 2025 09:30

21 Ekim 2023 20:28
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 15:19

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri