Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İlgisizlik Ve Aceleci Muayene Şikayeti

30 Aralık 2024 23:54

30.12.2024 tarihinde Sefaköy Medipol Hastanesi gastroenteroloji bölümünden randevum vardı. Muayene olacağım saat geldi. Asistan beni çağırdı, muayene odasına gittim. Doktora rahatsızlığımı doğru dürüst anlatamadım, çok acele ediyor. 'Şu tahlilleri yaptır' dedi. Beni doğru dürüst dinlemedi, içeri girmemle çıkmam bir oldu. Asistan kapıyı açıyor. 'Dışarı gelin, tahlilleri nerede yapacağınızı size söyleyeceğim' dedi. Bana bu rahatsızlığında neler oluyor, ne gibi ağrı yaşıyorsun, örnek kusma, mide bulantın var mı, hiçbir şey sormadı. Acele ederek beni gönderdi. Tetkik istek formunda tanı olarak karın ağrısı ve diğer ve tanımlanmamış yazmış. Ben doktora 'benim karnım ağrıyor' diye bir şey demedim. Demek ki beni hiç dinlememiş. Karnım ağrıyor da zaten ağrımıyor. Bu kadar aceleci ilgisizlik ve alakasızlık görmedim. Ben 2500 TL vererek ücretli muayene olmaya gittim, maalesef psikolojim bozuldu.

31 Aralık 2024 10:28

Resmen sanki nasihat almaya gittim muayene yerine paramla sağlık hizmeti alamadım

31 Aralık 2024 13:35

Bu durumu ilgili yerlere şikayet edeceğim sosyal medyada 'yaşadığım sorunu'da baylaşaçağım tanı koyuyor doktor karın ağrısı diye beni dinlemeden muayene etmeden bir an önce göndermek için

Gökhun sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Randevu Sonrası İlgisizlik Ve Bekletilme

05 Temmuz 2025 12:57
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 12:55
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Mega Bağcılar Hastanesi'nde Yönlendirme Ve Sonuç Alma Sıkıntısı

19 Mayıs 2025 10:24