Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 15:19

İstanbul Pendik Medipol Hastanesinde eşim 11 Haziran 2024'te doğum yaptı. Doktorumuz hariç hastanede diğer çalışanlar, oda servisi, hemşireler vs. hepsi aşırı ilgisizdi. Eşim emzirmeyi henüz bilmiyorken çocuk hemşiresi çağırmamıza rağmen ameliyattalar, kadromuz şu an yetersiz, çok yoğunuz gibi bahaneler bulup gelmediler. Basit bir kan alma işleminde bile hala çocuğumun ve eşimin morlukları geçmedi. Paramızla rezil olduk. Sadece doktorumuzdan memnun kaldık. Çevreme önermiyorum, devlet hastanesine gitsinler daha iyi. Bunun dışında 28 gün boyunca yeni doğandan ücret talep edilmemesi gerekirken çocuğum sarılık tedavisi için 12 saat hastanede yattı, 2400 lira ücret talep ettiler. Bütün kan tahlillerinden ücret talep ettiler. Neredeyse doğum parasının yarısı kadar ücret talep ettiler. Hem buradan hem SGK'dan şikayette bulunacağım. SGK’dan dolayı ücretsiz değil mi diye sorduğumda 'bizim öyle bir uygulamamız yok' dediler. Şikayetçiyim.

Yorumlar (5)

Buse
Buse

Doktorunuz kimdi acaba

Arzu
Arzu

Öncelikle hayırlı olsun, eşinizin doğum süreci, hasta bakımı, hastane hijyeni vs nasıldı? Bende yakın zamanda doğum yapacağım Pendik Medipol düşünüyordum ama sizin şikayetiniz sonrası kararsız kaldım. Bir de doğu sezaryen mı oldu, eğer öyleyse sorması ayıp ne kadar ödeme yaptınız?

Abdurrahman

Sezaryen fiyatı 19000di. Ama şu an zam geldi diye biliyorum daha fazla olması lazım. Doktorumuz hariç hiçbir şey iyi değildi. İlgi alaka çok kötüydü maalesef.

Kübra
Kübra

Çözüm bulabildiniz mi bende doğum yapacağım ama kararsızlık yaşıyorum bu hastaneyle ilgili

Abdurrahman

Bulamadık dönüş bile yapmadılar doktorumuz dışında her şey sıkıntı

17 Kasım 2023 10:59
Turan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 17:54
Hastane Doğum Ücretleri Ve Ekstra Masraflar
Celaleddin sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ekstra Ücretler Ve Yanıltıcı Uygulamalar

30 Ekim 2024 18:51