Habip sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Bahçelievler'de Amatörlük, Çalışanların Sürekli Para Talep Etmesi

30 Ocak 2024 20:18

Bahçelievler Özel Medipol Hastanesi'nde 12.01.2024 tarihinde saat 08:57'de doğum için 1240761 hasta numarası ile ldrp Doğum Salonu'na yatışımızı gerçekleştirdik. Normal doğum beklerken, saat 18:10 civarında doktor hanım gelerek bebeğin pozisyonunu değiştirmemesi nedeniyle sezaryenle doğum yapılması gerektiğini söyledi ve kararı düşünüp vermemizi istedi. Doç. Dr. *** Hanımefendi, durumun zorunlu sezaryene dönüşüp ekstra ücret ödemem gerekip gerekmediğini düşünmemiz için sanırım kararı bize bıraktı. Biz de ücret farkını düşünmeyerek, 'Sezaryen yapın o zaman' dedik. Ameliyat öncesi saat 16:56'da muhasebe birimine giderek K** ö*** isimli kişiye normal doğum +ldrp odasının ekstrasını ödemiştim.Eğer sezaryene dönüşürse ekstra olarak bir günlük ldrp odası ve 8000 TL sezaryen farkını ödemem gerektiğini konuşup anlaştık.

Doğum, saat 18:54'te sezaryen olarak gerçekleşti. Bebek yaklaşık 20 dakika içerisinde kuvözle çıkarıldı. Eşim ameliyathane iken, biz ameliyathane hemşiresi ile asansörden 3.kata, doğumhane katına çıktık. Daha 10 dakika önce doğmuş ve kuvöz içerisinde duran bebeği banko kenarına iterek ilgisiz ve asabi bir şekilde bir kağıda bir şeyler yazıp elime tutuşturarak, 'Bununla hemen muhasebeye inmeniz gerekiyor' denildi. Hemşire hanıma, 'Siz bebekle ilgilenin, muhasebe ile görüşmem şu durumdan önemli değil' dememe rağmen ısrarla 'Muhasebeden çağırıyorlar' diyerek durdu. Ben de bebeğimi ameliyathane hemşiresine bırakarak ve eşimin hala ameliyathane de olduğunu düşünerek, çok acilmiş gibi (!) muhasebeye indim. Sağ tarafta oturan ve ismini bilmediğim bir kişi, normal doğum yerine sezaryen olduğu için ldrp Odası'nda kalamayacağımızı ve oradan normal odaya geçiş yapmamız gerektiğini, ldrp odalarında sadece normal doğum yapanların kalabileceğini söyledi. Ben ise K** Ö*** bey ile görüştüğümü, oda farkını verdikten sonra orada kalabileceğimizi ve tüm düzenimizi organizasyonumuzu ona göre ayarladığımızı, normal doğumdan sezaryene geçiş olursa bu odada kalabileceğimizi kimse tarafından bana iletmediğini, ısrarla 'Otel konforunda bu odamızda doğum süresince kalabilirsiniz' denildiğini, bu mağduriyetimin giderilmesini ve eşim ameliyathane deyken benim orada bunları konuşuyor olmamın yanlış olduğunu söyledim.

Medipol Sağlık Grubu Bahçelievler Doğum Mağduriyeti

04 Temmuz 2023 02:11
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Medipol Bahçelievler'de Yenidoğan Bebek Kontrolünden Ücret Alınması!

02 Eylül 2024 15:30
İdris sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 11:42
Bahçelievler Medipol Hastanesi'nin Yenidoğandan Haksız Muayene Ücreti
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sürecinde Empati Ve Destekten Yoksun Hizmet Nedeniyle Yaşadığım Travmatik Deneyim

08 Ekim 2025 01:34
dogum-surecinde-empati-ve-destekten-yoksun-hizmet-nedeniyle-yasadigim-travmatik-deneyim-1.jpg

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri