Hastane Odası Ve Hizmet Kalitesinde Hayal Kırıklığı

Hastane Odası Ve Hizmet Kalitesinde Hayal Kırıklığı
21 Aralık 2024 11:37

Doğuma geldiğimizde bize odalar dolu olduğunu, camlı odaların boşalınca müsait olunca alınacağımızı söylediler. Biz, bizi alacakları odayı görmemiştik, sonra odaya çıkınca gördük. Burası oda falan değil, küçücük havasız bir alan; bir yatak ve bir koltuk zor sığmış içeri.
Sonrasında yine odamızın değişmesini söyledik. Bize çıkış yapan hasta olunca oda verilecek dendi. Biz, planlı olarak bir hafta önceden doğum yapılacağını söylememize rağmen bizi bu odaya mahkum ettiler. Odada cam yok, havasız; sanki malzeme deposunu odaya çevirmişler.
Hemşireler odalara 5 kere çağırmadan gelmiyorlar. Akşam ağrı kesici için çağırıyoruz, 1 saat sonra zorla geliyorlar. İdrar torbası doluyor, yine gidip söylemeden gelmiyorlar; yine aynı şekilde en az 3 kere çağırmamız gerekiyor. Çok ilgisiz, çok kötü. Biz kurumsal diye geldik, hiç beklediğimiz hizmeti alamadık.

21 Aralık 2024 16:49 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba Mustafa Bey, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizden gelen geri bildirimler, hizmet kalitemizi artırmak için en büyük rehberimiz. Sorun ya da önerilerinizi birlikte çözmek için her zaman buradayız. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Medipol Sağlık Grubu Çamlıca Hastanesi Doğum Deneyimi

29 Temmuz 2023 18:48
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Pendik'te Doğum Deneyimi Hayal Kırıklığı!

04 Nisan 2025 23:33
Sahire sonuçtan hiç memnun değil

Yenidoğan Yoğun Bakımında Gereksiz Bekletme

18 Ekim 2024 09:36

13 Haziran 2025 22:53

Medipol Sağlık Grubu İlgisizlik Ve Üslup!

11 Temmuz 2024 16:39

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri